Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor 2020 ödül oyunu pizza için oynandı!

Güncelleme Tarihi:

Survivor dokunulmazlığı kim kazandı Survivor 2020 ödül oyunu pizza için oynandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2020 09:46

Survivor 2020'de dün akşam dokunulmazlık oyunu ile birlikte ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ödül oyununda pizza için mücadele eden yarışmacılar, varını yoğunu ortaya koydu. Gecenin ilerleyen saatlerinde oynanan oyun ise dokunulmazlık oyunu oldu. Survivor dokunulmazlık oyunu için avantajı elde ederek kendi adalarından birisini göndermek istemeyen ünlüler ve gönüllüler takımı çetin bir mücadele örneği gösterdi. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? İşte, günün kazanan takımı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'nin yeni bölümde ödül oyunu nefes kesen mücadeleye sahne oldu. Dün akşamki erzak ödülünün ardından bu akşamın ödülü ise pizza idi. Ödülü alabilmek için kıyasıya yarışan iki ekipten hangisinin mutlu sona eriştiği merak konusu oldu. Öte yandan bir de dokunulmazlık oyunu heyecanı vadı. Peki, Survivor 2020'de ödül ve dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı?

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler-Gönüllüler takımlarının yarıştığı Survivor'un bu sezon yayınlanan 14. bölümünde heyecan yine doruktaydı. Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı, pizza ödüllü takım oyunu için karşı karşıya geldi. Oyun sırasında Ünlülerden Parviz, Gönüllülerden Ardahan atıcı görevini aldı. 

Survivor 2020'nin yeni bölümde oynana ödül oyununun galibini belirleyen atış Ardahan'dan geldi. Ve bu oyunu kazanan Gönüllüler takım oyununu kazandı ve ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNU KAZANANI

7 Mart 2020 tarihli Survivor'un 14. bölümde Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı, haftanın ilk dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Oyun sonucu avantajı ünlüler takımı elde etti ancak oyunun kazananı 10-9 ile gönüllüler takımı oldu.

15. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor yeni bölüm fragmanında gündem Evrim'in tavırları oldu. Yasin ise ünlüler takımının oyun kazanmasının ardından yaşadığı sevince tepki göstererek tartışma çıkardı. İşte, o fragman;

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!