Survivor eleme adayları kim oldu? İşte, Acun Ilıcalı'nın yaptığı önemli duyuru

Güncelleme Tarihi:

Survivor eleme adayları kim oldu İşte, Acun Ilıcalının yaptığı önemli duyuru
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 07:53

Survivor eleme adayları, 1 Nisan akşamı ekrana gelen mücadelenin ardından merakla araştırılmaya başlandı. Dokunulmazlık oyunu kapsamında her iki takımın da verdiği ciddi mücadele, günün sonunda 3 ismin eleme adayı olarak belirlenmesi ile sonuçlandı. Peki, Survivor eleme adayları arasında kimler yer alıyor? İşte, Acun Ilıcalı'nın yaptığı duyuruların ardından merakla araştırılan Survivor'daki yenilikler ve eleme adayları hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2018'de bir çok denemenin ardından bir türlü takımların arasında denklik olmaması ve sürekli All-Star takımının mücadeleleri kazanması Survivor'ın daha heyecansız geçmesine neden bir etken oldu. Bundan rahatsızlığı katıldığı programlarda dile getiren Acun Ilıcalı bu konu yüzünden üzgün olduğunu belirtmişti. Peki şimdi değişen kurallar ile neler yaşanacak? İşte detaylar

Survivor'da dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununun ardından yeni bir sisteme geçileceği Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. Gönüllüler takımının üst üstte oyunlar kaybetmesinin ardından bir türlü istenilen performans seviyesi yakalanamayınca Survivor 2018'de beklenen heyecan izleyiciye geçmedi.

Bu gelişmelerin ardından oyuna sonradan dahil olan yarışmacılarda istenileni veremeyince, Survivor'da format değişikliğine gidilmesine karar verildi. Buna göre takımların artık karma olacağı ve yeni takımların oluşturucağı açıklandı.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada bir sonraki oyunu da oynadıktan sonra yeni takımların duyurulacağını ve artık All-Star'ın tek takım olmayacağını yarışmacılara bildirdi. Yeni takımın kimlerden oluşacağı ise merak konusu..

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Her hafta sadece bir defa oynanan dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Oldukça gerilimli ve sert dakikaların yaşandığı dokunulmazlık oyununun bu haftaki galibi, Gönüllüler takımını 10-6 gibi net bir skorla yenen All Star yani Ünlüler Takımı oldu. Bu sonucun ardından Gönüllüler Takımı kendi içinde bireysel dokunulmazlık oyunu için kendi aralarında karşı karşıya geldi.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU

Gönüllüler Takımı tarafından yapılan oylama sonucu en fazla oyu alan Nevin ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunun kazananı Cumali Akgül ise 2. eleme adayı olarak Birsen’i seçti. Haftanın en iyi oyuncusu seçilen Anıl da eleme adayı olarak Yağmur Banda’nın ismini söyledi.

Böylece, bu haftanın 3 eleme adayı da kadın oldu. Survivor'da kimin eleneceğine ise vatandaşlar SMS oylaması sonucu karar verecek. Oylama sonrası elenecek kişi belli olacak.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!