Survivor 2018'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor'da ünlüler takımına geçen o isim

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018de ödül oyununu hangi takım kazandı İşte Survivorda ünlüler takımına geçen o isim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 13:24

Survivor 2018'in yayınlanan son bölümünde nefes kesen bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. All-Star takımı ve gönüllüler takımı arasında oldukça güzel bir ödül mücadelesi oldu. İki takımda kendilerini kanıtlamak adına kıyasıya mücadele ettiler. Oyun esnasında Turabi ve Hakan arasında sinirler gerildi ve ortalık bir anda karıştı. Öte yandan gönüllüler takımından bir bayan yarışmacı ise ünlüler takımına geçiş yaptı. İşte, Survivor 2018'in son bölümünde yaşananlar.

Haberin Devamı

Ödül oyununda Gönüllüleri yenmeyi başaran All-Star takımı ödülün tadını çıkardı. Survivor 2018'in son bölümünde harika bir ödül oyunu heyecanı yer aldı. Ödül oyununda kafa kafaya bir mücadele yaşandı. Son ana kadar devam eden yarışmanın son bölümlerinde ünlüler takımı müthiş bir atağa geçti. Tecrübeli isimlerin yer aldığı ünlüler takımı gönüllüler takımını 10-7 yenerek harika bir ödüle kavuştular. Olta takımı ve tatlı ödülünü kazanan ünlüler adalarına mutlu bir şekilde dağıldılar.

Survivor 2018'in ilk ada konseyi gerçekleşti. Gerçekleşen ada konseyinde takımlardaki bayan yarışmacı sayısını dengelemek adına isimler yazıldı. Gönüllüler takımından bir kişi böylelikle ünlüler takımına geçti. 



GÖNÜLLÜLERDEN BİR KİŞİ ALL-STAR TAKIMINA GEÇTİ

Toplamda 24 kişinin yarıştığı Survivor All Star’ın ilk bölümünde All Star kadrosunda yer alan Hakan Hatioğlu, takım değiştirerek Gönüllüler'e dahil oldu. Acun Ilıcalı, bazı tatsız durumların önüne geçebilmek için böyle bir karar aldıklarını açıkladı. Hakan Hatipoğlu Gönüllüler takımına geçmesi ardından Gönüllüler takımında bu akşam yapılan konseyle birlikte takımlardaki kız sayısını eşitlemek adına ünlüler takımına bir kız geçti. Gönüllüler takımında yapılan konseyin ardından ünlüler takımına geçen kız yarışmacı belli oldu. Ünlüler takımına geçen isim Ecem Karaağaç oldu.

Haberin Devamı

YENİ İSİMLER KATILACAK

Acun Ilıcalı ilk kez yaşanacak bir detaya daha yer verdi. Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada, "Bu sene ilk kez Survivor’un yakın döneminde iki takıma da iki yeni yarışmacı daha gelecek. İlk kez olacak. Amaç kız erkek dengesizliğini gidermek." dedi.

ACUN ILICALI'DAN YENİLİK AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı gerçekleşen ilk ada konseyinde bu yıl nasıl bir format olacağına dair detayları belirtti. Survivor 2018'de artık haftada bir kez dokunulmazlık oyunu oynanacak. Dokunulmazlık oyununun ardından gerçekleşen ada konseyiyle kaybeden takım bir arkadaşının ismini yazacak. Diğer isim ise dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın bireysel dokunulmazlık oyunu oynamasıyla belli olacak. Üçüncü ismin belirlenmesi ise bu yıl daha farklı şekilde olacak. Bir hafta boyunca en iyi performansı gösteren isim hafta sonunda bir takım arkadaşının gitmesi için isim belirleyecek. Böylelikle toplamda bir takımdan 3 kişi ada konseyinde elenme heyecanı yaşayacak.

HAKAN VE TURABİ ARASINDA NELER YAŞANDI?

Survivor’da ortak geçmişleri bulunan Hakan Hatipoğlu ve Turabi, birçok kez karşıya geldi. İkili arasındaki soğuk rüzgarlar tüm sezon boyunca devam etti. Acun Ilıcalı her ikisi de hırslı olan yarışmacıları sık sık uyarmak zorunda kalsa da iki ismin yıldızı bir türlü barışmadı. 

Haberin Devamı

Ramazan'la yarışan ve takımına puanı kazandıran Turabi, oyunun ardından Gönüllüler takımının bulunduğu bölüme doğru ilerledi ve Hakan'la tartıştı. Hakan'ın Turabi'ye "gel gel biraz daha gel" demesiyle birlikte sinirler gerildi ve ortalık karıştı. Karşılıklı itişmelerin ardından ortam yumuşadı ve yarışmacıları oyunu oynamaya devam ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!