Survivor 2018 All-Star yarışması ne zaman yayınlanacak? Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2018 All-Star yarışması ne zaman yayınlanacak Turabi üçüncü kez Survivora gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 11:44

Survivor 2018 All Star versiyonu ile birlikte bu yıl geçmiş yılların en iyi yarışmacılarını bir araya getiriyor. TV 8'de katıldığı bir program da Suvivor'ın ne zaman başlayacağını açıklayan Acun Ilıcalı, katılacak bazı yarışmacıların isimlerini de verdi. Bu programın ardından Ilıcalı, sosyal medya hesabından, 3 yarışmacının daha ismini açıkladı. Peki Survivor 2018 ne zaman başlaycak ve şuana kadar katılması kesinleşen yarışmacılar kimler?

Haberin Devamı

Survivor yarışması önceki yıllara nazaran daha farklı bir format ile ekranlara gelecek. Bu yıl önceki yıllarda başarı göstermiş yarışmacıların bir arada yarışacağı bir All Star grubu kuruluyor. Şuana kadar açıklanan isimler arasında şüphesiz en dikkat çekeni ise Turabi oldu. Turabi bundan önce katıldığı iki Survivor yarışmasından da şampiyon olarak ayrılmıştı..

Önceki yıllardan yarışmayı takip eden seyircilerin merakla beklediği iki isim ise sosyal medya tepkilerinden anlaşıldığı üzere Hilmi Cem ve Murat Ceylan. Bu ikili birlikte yarıştıkları dönemde programa damga vurmuştu. İşte Survivor All Star 2018'in detayları

TURABİ ÜÇÜNCÜ KEZ SURVİVOR'A GİDİYOR

Survivor 2018 için hazırlıklara başlayan Acun Medya ekibi yarışmacıları da belirlemeye başladı. Daha önce iki kez Survivor'a katılan ve ikisinde de şampiyonluğa ulaşan Turabi üçüncü kez Survivor'a gidiyor.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından güzel haberi sevenleriyle paylaşan Turabi, yayınladığı videonun altına '3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz' mesajını yazdı.

Survivor 2018 All-Star yarışması ne zaman yayınlanacak Turabi üçüncü kez Survivora gidiyor

ADI İLK AÇIKLANAN YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL OLMUŞTU

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı.

SURVİVOR'A GİDECEK SEKİZ İSİM ŞÖYLE

Hilmicem İntepe

Adem Kılıççı

Hakan Hatipoğlu

Murat Ceylan

Cumali Akgül

Turabi Çamkıran

Sema Aydemir

Nagihan Karadere

Merve Aydın

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!