Survivor 2017'nin şampiyonu belli oldu! İşte Survivor'da şampiyon olan o isim

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017nin şampiyonu belli oldu İşte Survivorda şampiyon olan o isim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 00:47

Survivor'da dün akşam izleyicileri ekran başına kilitleyen muhteşem bir Kıbrıs finali yaşandı. Acun Ilıcalı dün akşam Kıbrıs'ta Survivor 2017'nin şampiyonunu açıkladı. Şampiyonluk finaline çıkan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken arasında bir kişi halk tarafından yapılan SMS sonucu sonrasında şampiyon oldu. Peki, Survivor'da zorlu sezonun ardından şampiyonluğa kim ulaştı? İşte, Survivor 2017'nin şampiyonu.

Haberin Devamı

Ekranların büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı survivor'da dün akşam Kıbrıs'ta final heyecanı yaşandı. Bugüne dek oyunlarda yarışan tüm yarışmacılar Kıbrıs'ta toplandı. Final'de Adem Kılıççı ve Ogeday Girişken kalmıştı. Finale kalan Ogeday Girişken ve Adem Kılıççı arasında final için SMS oylaması yapıldı. Büyük heyecanın yaşandığı Survivor finalinde koca sezonun şampiyonu belli oldu. İşte, Survivor'da şampiyon olan o isim.

Survivor 2017nin şampiyonu belli oldu İşte Survivorda şampiyon olan o isim

SURVİVOR 2017 ŞAMPİYONU KİM OLDU

Survivor'da dün akşam oldukça eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı anlar yer aldı. Finale kalan Adem Kılıççı ve Ogeday Girişen arasında survivor 2017 şampiyonluğu için SMS oylaması yapıldı. Kıbrıs'ta yapılan finale bugüne dek bütün elenen yarışmacılar da katıldı.

Haberin Devamı

Yapılan halk oylamasının ardından Survivor 2017'nin şampiyonu belli oldu. Survivor 2017'nin şampiyonu gönüllüler takımını temsil eden Ogeday Girişken oldu.

İLK SÖZLERİ

Survivor şampiyonu/birincisi Ogeday kupayı kaldırdıktan sonra şunları söyledi: "Bizi yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce bir arkadaşıma söz vermiştim. Kürekten Engin arkadaşıma söz vermiştim. Survivor’ı kazanıdığım taktirde Sümerspor’a tekne alacağım ve kardeşim Muhammed’in adını vereceğim demiştim. Kardeşime ve anneme sözümü tuttum çok teşekkür ediyorum."

Şampiyonluk koltuğunda oturan Adem'in final gecesindeki ilk sözleri: "Çok uzun bir yoldan geldik buraya. Birçok sınavdan geçtiğimi düşünüyorum. Beni buraya getiren benim irademin yanı sıra beni ailelerinden biri gibi gören halkımızdır. Onlara çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Ben burada sadece bir yolcuyum. Bendan sonra buraya yeni yolcular da gelecek. Bir eğitimci olarak küçük çocuklara örnek olabildiysem, akıllarında kalabidiysem bu benim için en büyük mutluluk. Çok heyecan yaşadım. Yaptığım iç heyecan ve korkuyla beslenen bir iş ama şuandaki duygularımı tarif edemem. Bugün her türlü sonuca razıyım. Bugün benim gözümde iki şampiyon var. Ogeday da en az benim kadar şampiyonluğu hak eden bir kardeşim."

Haberin Devamı

Daha sonra yeniden söz alan Adem, "Hedefim kesinlikle Kıbrıs'tı. İnanarak geldim. Ama hiçbir zaman hedefsiz çıkmadım. Bazen yarı yolda kaybettim. Burada da bu riski yaşıyordum. Hiçbir şekilde strateji yapmadım. Dışarda nasıl Adem'sem burada öyleydim. Gönlüm çok rahat. Sabaha kadar konuşsamda beni buraya getirenlerin hakkını ödeyemem. Hepsine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Survivor 2017nin şampiyonu belli oldu İşte Survivorda şampiyon olan o isim

Ogeday ise şöyle konuştu:

"Çok uzun bir maratonun artık son aşamasındayız. 5 ay boyunca tüm duyguları yaşadık. İyiki buraya gelmişim. Gerçekten Adem ağabey de gerekeni söyledi. Çok değerli bir yarışmacı. Mücadele ederken de söylemiştim. 'Güçlü isimlerle yarışmak istiyorum' demişti. Kendisi de o güçlü isim. Bugün bir karar verilecek gerçekten çok heyecanlıyım. Buraya kadar gelebilmek iki taraf için de şampiyorluktur. İkimiz de çok hak ettik. Halkımız bizi 5 ay boyunca izledi karar verecek. Adem ağabeye çok teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

İkinci kez söz hakkı verilen Ogeday, "Survivor’dan önce hedeflerimi basamak olarak koydum. Survivor’a katılmaktan finale kadar. Bütün basamakları atlayabilrim. Son bir adım kaldı. Bu saatten sonra halkımızın da desteği ile önceliğim şampiyon olmak. Ancak olamasam da halkın taktirine bırakıyorum. Adaya bir daha gelsem farklı bir kişi olamam. Çıkan her karara saygım sonsuz" dedi.

 

Survivor 2017nin şampiyonu belli oldu İşte Survivorda şampiyon olan o isim

ACUN ILICALI'DAN ALL-STAR SÜRPRİZİ

Acun Ilıcalı, Survivor'ın en iyi yarışmacılarının bir araya geleceği bir Survivor daha düzenlemek istediğini söyledi.

YARI FİNALDE NELER YAŞANDI

Serhat özür diledi

Serhat dün akşam oylamanın yapıldığı sırada bir açıklamada bulundu. Bunu yapmazsam içimde ukde kalacak diye sözlerine başlayan Serhat, 'adada tabiki hepimizin hataları oldu. Benimde hatalarım olmuştur ama bir tanesi benim içimde kaldı. Bunu burada halletmezsem vicdan azabı çekerim. O yüzden kendimden yaşça küçük kardeşim Eser'den özür diliyorum. Onunla girdiğimiz münakaşa olmamalıydı.' dedi.

Haberin Devamı

Bunun üzerine söz alan Eser West, madem böyle bir şey yaptı bu dakikadan sonra benim Serhat ağabeyimdir dedi ve iki yarışmacı aralarındaki kırgınlığı geride bırakarak yarı final akşamında bir birlerine sarılarak barıştı.

Sema ve Pınar tartıştı

Sema ve Pınar arasında yaşanan gerginlik yarı final akşamında ortamın bir anda buz kesmesine neden oldu. Pınar'ın, kariyerlerindeki bir olaydan bahsettiği gecede, Sema'nın ona iftira attığını ve bunu Survivor'dan çıktığında antrenörlerine de danışarak doğruladığını açıklayarak bu konuyu da açıklığa kavuşturmuş olalım dedi. Sema'nın verdiği cevapların ardından ortamın gerilmesine Acun Ilıcalı müdahale etti ve burası şuan bunun yeri değil diyerek yarı final akşamında gerginliğin uzamasına engel oldu.

Haberin Devamı

Yarı finale kaldığını öğrenince çığlık sesleri geldi

Yarı final gecesinin sonuna gelindiğinde kazanan ilk yarışmacının Adem Kılıççı olduğunu açıklayan Acun Ilıcalı ardından ikinci finalisti açıkladı. Büyük bir heyecana sahne olan bu anlarda yarışmacıların panik halleri yüzlerinden okunuyordu. Acun Ilıcalı'nın, Ogeday'ın ismini açıklamasının ardından salonda çığlık sesleri geldi. Ogeday'ı destekleyenlerin oldukça sevindiği gözükürlen, gönüllüler takımının yarışmacıları da büyük sevinç yaşadı.

Serhat rakiplerinden daha az oy alarak elenen isim oldu.

BAKMADAN GEÇME!