Survivor 2017 tarihi belli oldu! İşte Survivor yeni sezon tarihi

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 tarihi belli oldu İşte Survivor yeni sezon tarihi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 10:02

Survivor 2017'de yarışacak isimlerle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ederken bugün ekrana gelen O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde önemli bir bilgi verildi. Survivor yeni sezon tarihi netleşti. Peki, pek çok ünlünün de içerisinde yer alacağı Survivor 2017 ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

2017 Survivor ile ilgili beklenen haber nihayet geldi. Programın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, bir diğer programı O Ses Türkiye'nin yılbaşı bölümünde hem ilk fragmanı yayımlattı hem de Survivor yeni sezon tarihini açıkladı. Peki, spor ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin de yer alacağı Survivor 2017 ne zaman başlayacak? Nefes kesen bir mücadelenin ekrana geleceği Survivor 21 Ocak 2017'de yeni sezon açılışını yapacak. Peki, ünlüler kadrosunda kimler yer alacak? Ünlüler kadrosu belli oldu mu?

ÜNLÜLER TAKIMI

Acun Ilıcalı Survivor 2017'de yarışacak isimleri açıklamaya devam ediyor. Programın hem sunuculuğunu hem de yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı, Survivor yeni sezonunda yer alacak üç ismi daha duyurdu. Haberi Twitter sayfasından veren ünlü yapımcı, başarı temennisinde de bulunmayı ihmal etmedi. İşte, Survivor 2017 Ünlüler kadrosunda yer alacağı kesinleşen isimler!

Haberin Devamı

Survivor yeni sezonuna dair yeni haberler gelmeye devam ediyor. Sevilen programın yapımcısı Acun Ilıcalı, son dönemlerde olduğu gibi kadroda yer alacak ünlü isimleri sosyal medya hesabı üzerinden veriyor. Bugün yine o haberlerden biri geldi. Acun Ilıcalı Survivor'da yer alacak 3 ismi açıkladı. Haberi Twitter sayfasına yazdığı "Şakşuka Tarık olarak bilinen sevilen şarkıcı Tarık Mengüç, Yaprak Dökümü dizisi oyuncularından Seda Demir ve Ünlü DJ Berna Öztürk de Survivor 2017 kadrosunda. Kendilerine başarılar dileriz." notuyla duyurdu.

Survivor 2017 tarihi belli oldu İşte Survivor yeni sezon tarihi

Daha önce de Furkan Kızılay, İlhan Mansız ve Serhat Akın'ın Survivor 2017 kadrosunda yer alacağı açıklanmıştı. Böylece Survivor ünlüler takımındaki 6 yarışmacı belli oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!