Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte nefes kesen mücadele

Güncelleme Tarihi:

Survivor ödül oyununu kim kazandı İşte nefes kesen mücadele
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 23:31

Survivor'da bu akşam oldukça heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam ödül oyunu için parkura gittiler. İki takım börek ödülü için kıyasıya yarıştı. Karınları oldukça aç olan iki takım adeta son nefeslerini verene kadar mücadele verdiler. Ödül oyunundan önce adalarda oldukça yağan yağmur yarışmacıları çok zorladı. Adada rahatsızlanan İlhan Mansız hastaneye kaldırıldı ve ödül oyununda yer alamadı. Peki, survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Survivor'da tüm hızıyla kaldığı yerden devam ediyor. Survivor'da bu akşam nefes kesen bir ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen macera dolu programı survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler karınlarını doyurmak için mücadele verdiler. İki takımda da artık tamamen açlığın verdiği stresle adalarında çeşitli kavgalara neden olmaya başladı. Bu hafta iki takımında birer kez dokunulmazlık oyununu kaybetmesi sonucu ünlüler ve gönüllülerden ikişer kişi potaya çıktı. Salı günü gerçekleşecek olan eleme öncesinde kimin eleneceği merak konusu oldu. Eleme öncesi gerçekleşen ödül oyununda karınlarını doyuran taraf gönüllüler takımı oldu. Adeta Berna'nın ön plana çıktığı ödül oyununda böreği kazanan gönüllüler afiyetle yediler. 

Haberin Devamı

Survivor'da bu hafta kim elenecek? sorusu cevabını buluyor. Survivor'ın son bölümünde gönüllüler takımının veda konseyine Denisa ve Sadin'i çıkarmasının ardından ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı; konseyde adı en çok yazılan Seda ile bireysel dokunulmazlığı kazanan İlhan Mansız'ın adını verdiği Sabriye'yi veda konseyine çıkardı. Böylece Denisa, Sadin, Seda ve Sabriye'den en az SMS oyunu alanın adaya veda edeceği kesinlişti. İşte Survivor'ın son bölümünde yaşananlar ve adaya kimin nasıl veda edeceğiyle ilgili detaylar...

Survivor 2017'de nefes kesen dokunulmazlık oyunları oynandı. 28 Ocak Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı Denisa'yı oylayarak ilk aday olarak seçmişti. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Ogeday ise yeni katılan yarışmacı Sadin'in adını vererek potaya çıkacak ikinci adayı belirlemiş oldu.

Survivor'un Pazar akşamı yayınlanan programuında ise gönüllüler takımı muhteşem bir performans sergileyerek dokunulmazlık oyununu kazandı. Ünlüler takımı bu sonucun ardından ilk kez dokunulmazlık kaybetti. Ünlüler takımı oylamada ise Seda'nın adını yazdı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan İlhan Mansız ise Sabriye'nin adını söyledi.

Haberin Devamı

Bu sonuçların ardından gönüllüler takımından Sadin ve Denisa, ünlüler takımından ise Seda ve Sabriye'nin adı yazılarak Survivor'ın bu haftaki eleme potası oluşmuş oldu.

Survivor ödül oyununu kim kazandı İşte nefes kesen mücadele

SADİN'DEN BÜYÜK TEPKİ

Bireysel dokunulmazlık ödülünün sahibi olan ve kendisini oymalara gönderen Ogeday'a bir türlü anlam veremeyen Sadin, bu duruma tepkisiz kalmadı. Yarışmaya henüz yeni katıldığını dile getiren Sadin, bu durumu Ogeday'a hesap sorar bir tarzda sorguladı. Neden kendi ismini yazdığını öğrenmek isteyen yeni yarışmacı, bundan sonra adada her şeyin değişeceğini ve intikamının acı olacağını ifadelerine ekledi.

OYUN SIRASINDA BÜYÜK KRİZ

Haberin Devamı

Her iki takımın da ödül oyununa fazlasıyla ihtiyacı vardı ancak Ünlüler takımı aralarında çıkan kriz nedeniyle oyuna yoğunlaşmakta güçlük yaşadı. Kendi aralarında bölünen takımda sık sık sesler yükseldi. Seda ödül oyunu sırasında kendisine sert tepki gösteren Serhat Akın ile tartıştı. Daha sonra İlhan Mansız araya girdi ve gerginlik arttı. Ünlüler takımı ödül oyunun son turu öncesinde yarışmacı seçiminde bir türlü anlaşamadı.

EN SON ELEMEDE NELER YAŞANMIŞTI?

Survivor 2017’de eleme gerginliğini ve heyecanını yaşayan ilk takım Gönüllüler oldu, 2 dokunulmazlık oyunu da karşı takıma kaptıran Gönüllüler 4 aday çıkarmak zorunda kaldılar. Erdi, Berna ve Fulya potaya çıkarken, ikinci bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday, Eser West'in ismini vererek şaşırttı. Yaşanan heyecanlı eleme sonucunda halktan en az oyu alan Fulya Şahin, ıssız adaya ve hayallerine veda eden ilk isim oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YAŞANIYOR?

Survivor'un yeni bölüm fragmanında da ortalık bir hayli karışık. Yarışmada günler ilerledikçe gruplar arasında tansiyon yükseliyor. Gönüllüler adasında herkes uyurken yaşanan gülüşmeler büyük kavganın fitilini ateşlerken, ünlüler adasında pota stresi ilk kez farklı bir gerginliğin çıkmasına neden oluyor.. 

ELENEN FULYA O İSİMLERİ SUÇLADI

Fulya Şahin elendiğini öğrenci gözyaşlarına boğuldu ve ‘Volkan’a hakkımı helal etmiyorum. Çünkü asıl hakkı yenen benim. Ben hayallerimi bırakıp, işimi düzenimi bozup buraya geldim. Dönünce ne yapacağımı bilmiyorum’ dedi.

Ada konseyinden sonra kameralara konuşan Fulya Şahin duygularını gözyaşları içinde anlattı. Volkan ve Ogeday’ın elenmesinde en büyük pay sahipleri olduğunu söyleyen Fulya, Denisa’nın Ogeday’a yalvararak adını yazdırmadığını da iddia etti. Kendisinin hakkının yendiğini söyleyen Fulya Şahin, Gönüllüler takımını suçladı:

Haberin Devamı

“İlk hafta gitmeyi haketmedim. Volkan ve Ogeday elenmemdeki en büyük pay sahipleridir. Volkan eleme için adımı söyledi ama Ogeday da Eser’in adını söyleyerek benim gitmemi garantiledi. Ogeday normalde Denisa’yı yazacaktı ama Denisa Ogeday’a nolur beni yazma diye yalvardığı için fikrini değiştiriyor.Eser’i yazmasını istiyor ve Ogeday da fikir değiştirerek Eser’i söyledi.

Benim gidişim de garantilendi böylece. Korkusundan ve elenmek istemediğinden dolayı katakülli çevriliyor ve sonucu bana patladı. Gönüllüler takımı arasında sorunlar var. Onlar kendi aralarında
gruplaştıklarını söylüyorlar. Birleşmeye kadar takım olarak devam edecekler. Ödül alamadıklarında hiçbir anlamı kalmayacak 5 kişiden 4’ünün oyun almasının. O zaman benim eksiğim ortaya çıkacak ve çok pişman olacaklar.

Berna’yı çok sevdim hiç kimsenin vermediği samimiyeti o verdi bana. Hakkımı yediler ben haksız yere bu adadan elendim. Şimdi gitmemem gerekiyordu”

BAKMADAN GEÇME!