Tatlı İntikam 30. bölüm final fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 30. bölüm final fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 09:56

Tatlı İntikam 30. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Yayın hayatına geride bıraktığımız mart ayı içerisinde başlayan renkli Kanal D dizisi 12 Kasım Cumartesi günü ekrana gelecek bölümüyle final yapma kararı aldı. Peki Tatlı İntikam 30. bölüm final fragmanı yayınlandı mı? Merak edilen bu sorunun yanıtını ve Tatlı İntikam final bölümünden önce yaşanan son gelişmeleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Tatlı İntikam final bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Ekran macerasına geçtiğimiz mart ayında başlayan Tatlı İntikam final bölümüyle son kez ekranlarda olacak. Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç'ın, paylaştığı, oyuncu kadrosunda İlker Kızmaz, Eylül Su Sapan, Çağrı Çıtanak gibi isimlerin yer aldığı Tatlı İntikam, 12 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 30. bölümüyle final yapacak. Peki aşkta bir türlü yüzü gülmeyen, ailesinin biricik kızı Pelin ve baba mesleğini devam ettirerek aşçılık yapan Tankut’un bir dargın bir barışık aşkını ekrana taşıyan Tatlı İntikam’ın final fragmanı yayınlandı mı?

Final haberiyle takipçilerini üzen Tatlı İntikam'ın final fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde bulabilirsiniz. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sinan ve Barış arasındaki savaş artık had safhaya ulaşmıştı. Pelin’in kalbini yeniden kazanmak isteyen Sinan ve en az onun kadar hırslı olan Barış arasındaki savaş o kadar büyüdü ki polis bile işin içine karıştı. Gözünü karartan Sinan, Barış’ın mekanını motosikletiyle bastı. Mekan basacak kadar kendisini kaybeden Sinan, apar topar tutuklandı. İkili arasındaki gerilimde zor durumda kalan ise Pelin oldu. Sinan’ı kurtarabilecek tek şey ise Pelin’in ifadesiydi. Peki Pelin, Sinan’ın ifadesini kimin lehine kullandı?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM’IN KONUSU

Aşkta aradığını bir türlü bulamayan Pelin, nihayet nikah masasına oturmayı başarır ancak düğün günü hiç beklenmedik bir şekilde müstakbel damat tarafından terk edilir. Kalbi sürekli kırılan Pelin, bir falcının sözlerinden çok etkilenir ve şansızlığının sebebi olarak inandığı ahın peşine düşer. Kendisine kimin ah ettiğini günlerce düşünen genç kadının karşısına üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Ancak Tankut üniversitede bıraktığı “Tankut” değildir. Yurt dışında eğitim görmüş, aşçı olmuştur, üstelik fiziki olarak da çok değişmiştir. Pelin, tüm yaşadıklarının nedeni olarak gördüğü Tankut’tan özür dileyip kendisini affettirmeye çalışacaktır ancak Tankut, tıp fakültesini bırakacak kadar çok sevdiği bu kadını kolay kolay affetmeyecektir. 

 

 

BAKMADAN GEÇME!