Stranger Things 4. sezon ne zaman, hangi gün yayınlanacak? İşte o detaylar

Güncelleme Tarihi:

Stranger Things 4. sezon ne zaman, hangi gün yayınlanacak İşte o detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 13:25

Stranger Things 4. sezon için geri sayım başladı. İlk 3 sezonu ilgiyle takip edilen dizinin son sezonu da merakla bekleniyor. Peki Stranger Things 4. sezon ne zaman, hangi gün yayınlanacak? İşte konuyla ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Stranger Things 4. sezonu merakla bekleniyor. 1980 yılında başlayan ve her sezon tarihi biraz daha ilerleyen dizinin yayın tarihi belli oldu. İşte, Stranger Things 4. sezon ne zaman ve hangi gün yayınlanacak sorusunun cevabı ve detaylı bilgiler

Stranger Things 4. sezon ne zaman?

Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşan bilim kurgu dizisi Stranger Things 4. sezon 1. kısım 27 Mayıs günü yayınlanacak. Merakla beklenen dizinin 2. kısmı ise 1 Temmuz'da ekranlarda olacak.

Stranger Things oyuncuları kimler?

Stranger Things dizisinin oyuncu kadrosunda Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Joe Kerry, David Harbour, Winona Ryder, Natalie Dyer gibi isimler yer almaktadır.

Stranger Things dizisinin konusu nedir?

Haberin Devamı

Stranger Things, 1980'lerin başlarında, Indiana'nın kurgusal kırsal kasabası Hawkins'de yer geçmektedir. Yakındaki Hawkins Ulusal Laboratuvarı görünüşte ABD Enerji Bakanlığı için bilimsel araştırmalar yapmaktadır. Ancak gizlice insan test konularını içerenler de dahil olmak üzere paranormal ve doğaüstü deneyler de yapılmaktadır. Yanlışlıkla, alternatif bir boyuta bir geçit oluşturulur.

İlk sezon Kasım 1983'te Will Byers'ın baş aşağıdan bir yaratık tarafından kaçırıldığı zaman başlar. Will Byers'ın Annesi Joyce ve kasabanın polis şefi Jim Hopper, Will'i arar. Aynı zamanda, Eleven adlı genç bir psikokinik kız laboratuvardan kaçar ve Will'in arkadaşlarına Mike, Dustin ve Lucas'a Will'i bulma çabalarında yardımcı olur.

İkinci sezon bir yıl sonra Ekim 1984'te geçmektedir. Will kurtarılmıştır, ancak olayların ayrıntılarını çok az kişi bilmektedir. Will'in hala baş aşağıdan varlıklardan etkilendiği keşfedildiğinde, arkadaşları ve ailesi, baş aşağının kendi evrenleri için daha büyük bir tehdit olduğunu öğrenir.

Üçüncü sezon, birkaç ay sonra, 1985'te Dört Temmuz kutlamalarına kadar geçen sürede geçmektedir. Yeni bir alışveriş merkezi, Hawkins sakinlerinin ilgi odağı haline gelmiştir ve diğer birçok mağazayı iş dışı bırakmıştır. Hopper, Joyce ile ilgilenmeye çalışırken Eleven ve Mike'ın ilişkisi hakkında giderek daha fazla endişe duymaktadır. Kasabadan habersiz, Starcourt yönetimindeki gizli bir Sovyet laboratuvarı, baş aşağıya açılan kapıyı açmaya çalışıyor ve baş aşağıdaki varlıkların Hawkins'deki insanları ele geçirmesine ve başa çıkılması gereken yeni bir korku oluşmasına izin veriyor.

BAKMADAN GEÇME!