Erkenci Kuş dizisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Erkenci Kuş dizisi bu hafta neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 19:15

Erkenci Kuş dizisinin Star Tv yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Yaz sezonunda başlayan Erkenci Kuş, en son 11 Eylül Salı akşamı izleyicilerinin karşısına çıkmıştı. Son bölümde Sanem, Albatros’un aynı zamanda Can olduğunu öğrenmişti. Peki, Erkenci Kuş neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Yeni bölüm fragmanları günler öncesinden paylaşılan Erkenci Kuş’un akıbeti merak konusu oldu. Star Tv yayın akışında başka bir diziyi gören izleyiciler, “Erkenci Kuş neden yok, yeni bölüm ne zaman?” gibi sorulara yanıt arıyor. Salı günleri takipçilerinin karşısında olan proje Ufak Tefek Cinayetler’in yeni sezonunu başlaması nedeniyle yayın gününde değişikliğe gitti. Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştığı Erkenci Kuş, 22 Eylül Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecek.



SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?
Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?
Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.
Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe.
Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!