Dolunay 2. bölüm fragmanı yayınlandı... O gece Ferit ve Nazlı arasında ne oldu?

Güncelleme Tarihi:

Dolunay 2. bölüm fragmanı yayınlandı... O gece Ferit ve Nazlı arasında ne oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 16:22

Dolunay 2. bölüm fragmanı kısa sürede izleyicileriyle buluştu. Kiraz Mevsimi dizisiyle yıldızı parlayan Özge Gürel’in profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı’yı, İnadına Aşk ile tanınan Can Yaman’ın ise aşka küsmüş bir adam olan Ferit’i canlandırdığı Dolunay yeni bölüm fragmanına merak uyandıran detaylar damga vurdu. Peki O gece Ferit ve Nazlı arasında ne oldu? Dolunay 2. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti detayda...

Haberin Devamı

Dolunay dizisi dün akşam ilk bölümüyle ekran macerasına başladı. Sosyal medyada hakkında pek çok yorum yapılan Dolunay’ın 1. bölümünün hemen ardından 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. Eğlenceli diyalogların yaşandığı yeni fragman merak dozunu arttırdı. İşte Dolunay 2. bölüm fragmanı ve ilk bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!



İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit Aslan (Can Yaman), işindeki mükemmel düzeni evinde de arayan başarılı bir iş adamıdır. Evinde her gün o gelmeden önce yemeğini yapacak bir aşçı çalışır. Ama Ferit’in titizliği ve mükemmeliyetçiliği yüzünden hiçbiri uzun süre çalışamaz. Gastronomi bölümü yüksek lisans öğrencisi Nazlı (Özge Gürel) ise arkadaşı ve kardeşiyle yaşadığı evi çekip çevirebilmek için acilen iş aramakta ama dediğim dedik tavırları yüzünden bulduğu işlerde tutunamamaktadır. Birbirine zıt bu iki insanın yolu Ferit’in mutfağında kesişir.

Didişmeyle başlayan iş ilişkisi Nazlı’nın yemek konusundaki yeteneği sayesinde uzun soluklu olacak gibi gözükürken, dolunaylı bir gecede Nazlı ve Ferit kendilerini aşkın kollarında bulur. Ancak aşk; milyon liralık projelerden de mutfakta yemek yapmaktan da çok daha çetrefilli bir meseledir. Yaşanan yanlış anlamalar bir gece yarısı; dolunayın altında, kendilerini içinden çıkamayacakları karışık bir durumun içinde bulmalarına neden olur!

Haberin Devamı

DOLUNAY DİZİSİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

CAN YAMAN – FERİT

Çalışkan ve soğukkanlı olan Ferit başarılı bir iş adamıdır. Hayatını planlar üzerine kurmaktan hoşlanan Ferit; düzenli, titiz ve simetriye önem verir. Düzenli olmasının yanı sıra iyi bir gurmedir. Kadınlara karşı mesafeli, çevresinde duvarları olan genç bir adamdır.

ÖZGE GÜREL – NAZLI

İnatçı ve girişken bir ruha sahip olan Nazlı, küçük yaştan beri çalışıyor. Tutkunu olduğu işi yapmak için Gastronomi okuyor. Japon kültürüne olan ilgisini eğitimini aldığı gastronomi ile birleştirmeye hevesli olan Nazlı, arkadaş canlısı olmasına rağmen erkeklere karşı utangaç. Nazlı, kız kardeşi Asu’ya düşkün, ailesinden uzakta kardeşine annelik yapıyor.

HAKAN KURTAŞ – DENİZ

 

Haberin Devamı

Sanatçı ruhlu, duygusal ve yetenekli Deniz; resim yapıyor, davul çalıyor, beste yapıyor. Her alanda yaratıcı ve yeni şeyler öğrenmeye aç oluşu ile mutluluk ya da depresyon dahil her duyguyu dorukta yaşıyor. Zeki kadınlara karşı özel bir ilgisi olan Deniz, ilişkilerinde sadık ve dürüst olmayı seviyor.

NECİP MEMİLLİ – HAKAN

Nilüfer’in kocası olan Hakan, kendine güvenen, tuttuğunu koparan biri. Ferit’le Nilüfer’in yolları ayrılınca da harekete geçmiş ve Nilüfer ile evlenmiştir. Ferit'e takıntısı olan Hakan onlara rakip olan büyük bir şirketin patronudur.

ÖZNUR SERÇELER – FATOŞ

Deli dolu, güzel, neşeli, cıvıl cıvıl biri olan Fatoş, insan ilişkileri iyi, sabırlı ve alttan almayı bilen eğlenceli bir kadın. En büyük hayali zengin bir koca bulmak olan Fatoş tüm hayallerine ancak bu şekilde kavuşacağını düşünüyor.

 

BAKMADAN GEÇME!