Söz 10. son bölüm sonrası 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz 10. son bölüm sonrası 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2017 11:22

Söz 11. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağı, 10. son bölümün ardından merak edilmeye başlandı. Söz dizisi 10. bölümde arkadaşlarını kaybetmenin acısını çeken Yavuz ve timi, Çolak'ı bitirmek için harekete geçmek istiyor. Bu konunun esintilerinin yaşanılacağı Söz 11. son bölüm fragmanı ise izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Söz 10. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Söz 11. yeni bölüm fragmanı için heyecan dorukta. Arkadaşlarını alçak terör saldırısında kaybeden Yavuz ve Timi, bu işin peşini bırakmayacaklarını her tavırlarıyla göstermişlerdir. Söz 11. yeni bölüm fragmanında bu tavır, komutanları tarafından da takdirle karşılanmıştır. Peki, Söz 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, konuyla ilgili detaylı bilgiler

Söz dizisi 11. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tim, bir askerini şehit veriyor

Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir. İnsansız Hava Aracı'nı, Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir.

Ancak Çolak'ın hiç umulmadık başka bir planı vardır. Bu plan herkes için işleri daha da zorlaştırır. Çolak planını uygulamaya çalışırken, adamlarından birisi büyük bir hata yapar. Çolak’ın adamına verdiği ceza kendisi için kötü sonuçlar doğuracaktır.
Avcı’nın vurduğu Eylem'in durumu ise çok ağırdır. Hayati tehlikesi vardır. Avcı kendini suçlar. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiş içindedir. Aldığı haber onu şok eder. Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen ölmüştür.

Haberin Devamı

Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır ve Yavuz’un timi ilk defa bir askerini şehit verir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yavuz, Çolak’ın elinde rehin, yanma tehdidi ile burun buruna!

Keşanlı, Çaylak ve Karabatak çarpışma sonrasında Yavuz’un kaza yaptığı yere gelince Yavuz’un olay yerini terk ettiği bilgisini alırlar. Yavuz ortalarda yoktur. Erdem Yavuz’u ararken karısı ve kızının okulda teröristler tarafından tehdit edildiği bilgisini alınca Karabatak ve diğerlerini oraya yönlendirir. Onlar okula geldiğinde ise okul teröristler tarafından kuşatılır. Üstelik bütün iletişim kanalları da kapatılmıştır.

Okulda hepsini zorlu bir mücadele beklerken diğer tarafta Avcı’nın içinde olduğu araç patlatılınca Avcı da büyük bir ölüm kalım savaşı vermeye başlar. Bütün Tim Avcı’yı kurtarmak için seferber olurken vakit tükeniyordur. Öte yandan Erdem Yavuz’a ulaşır ama gördüğü onu şok eder. Çünkü Yavuz Çolak’ın elindedir ve Çolak Yavuz’u diri diri yakmaya niyetlidir.

BAKMADAN GEÇME!