Söz son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz son bölümde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2018 10:51

Söz son bölümü ile aksiyon ve heyecan dolu sahneleri ekranda izleyicilerle buluşturdu. Gerilim ve aksiyonun bir an olsun eksilmediği Söz dizisinin son bölümünde, Nazlı hain bir planla kaçırıldı, Tim ise oldukça zor durumlarla karşı karşıya kaldı. Peki, Söz son bölüm sonrası merakla araştırılan yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Söz 35. yeni bölüm fragmanı ve Söz dizisi son bölümü hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Söz dizisi pazartesi akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde teröristler tarafından köşeye sıkıştırılan Tim tehlikenin ortasında kaldı. Nazlı'nın hayatını kurtarabilmek adına ölümle burun buruna geldiler. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. Peki, Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Söz dizisinin 35. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı

SÖZ 34. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kıyasıya bir mücadelenin tam ortasındayken Agah'ın başarılı planı bütün dengeleri alt üst eder. Derman'ın emriyle adamları hemen harekete geçer ve Derman'ın adamını teşhis eden Nazlı kaçırılır. Tim hemen harekete geçer. Karabatak yaralı olmasına aldırmadan Nazlı'yı bulmak için çabalar. Zamana karşı amansız bir yarış başlar. Eğer Tim zamanında yetişemezse Nazlı'nın hayatı son bulacaktır.

BAKMADAN GEÇME!