Söz dizisinin 27. bölüm fragmanı: Yavuz ve Agah karşı karşıya geliyor

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisinin 27. bölüm fragmanı: Yavuz ve Agah karşı karşıya geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 11:13

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aksiyon ve sürprizlerle dolu sahnelerin dikkat çektiği Söz 27. bölüm fragmanıyla birlikte heyecan dozu arttı. F16’ların müdahalesinin ekrana geldiği heyecan dolu fragmanda timin ve Hatice'nin akıbeti büyük merak konusu. İşte Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı ‘SÖZ’, 25 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 27. bölümüyle yine çok konuşulacak. Söz yeni bölümünde Timin canlı bombaları imha etmek için verdiği insanüstü çaba ekrana gelecek. Çolak'ın canlı bomba yuvasını tespit eden Kıdemli üsteğmen Yavuz ve ekibi baskın yapmak üzereyken Hatice ve amcasıyla karşılaşmaları izleyenleri şoke etmişti. F16’ların müdahalesinin ekrana geldiği heyecan dolu fragmanda timin ve Hatice'nin akıbeti büyük merak konusu.

Yavuz ve Agah Karşı Karşıya Geliyor 

Yayınlanan fragmanla daha önce kaçmayı başaran Agah'ın yeniden Yavuz'la karşı karşıya geleceği ortaya çıktı. İntihar etti zannettiği annesinin, ölüm emrini Agah'ın verdiğini yıllar sonra öğrenen Yavuz'un büyük hesaplaşması yeni bölümde ekrana gelecek. Merakla beklenen bölümde acaba Yavuz, annesi ve Agah'ın arasındaki neler olduğu öğrenebilecek mi? 'SÖZ’ sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 25 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!