Söz 32. bölüm 2. fragmanında patlama sahnesi merak uyandırdı

Güncelleme Tarihi:

Söz 32. bölüm 2. fragmanında patlama sahnesi merak uyandırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2018 10:25

Söz dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı kısa sürede izleyicilerle buluştu. Yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşılan Söz 31. bölüm yeni fragmanına patlama sahnesi damga vurdu. Çaylak ve Su’nun nişan töreninde aniden gelen bir haber üzerine Tim, Çolak’ın planını bertaraf etmek için harekete geçiyor. Yavuz ise Agah’la buluştuğu an, baba-oğul büyük bir tehlikenin içinde kalıyor. İşte Söz yeni bölüm fragmanları ve kısa bir özet!

Haberin Devamı

Söz yeni bölümü için geri sayım sürerken 2. fragman geldi. Üsteğmen Yavuz- Agah arasındaki diyalogun dikkat çektiği ilk fragmandan kısa bir süre sonra paylaşılan yeni görüntülere ise patlama sahnesi dikkat çekti. Çolak’ın korkunç planlarının önüne geçmek isteyen ekip, bir kez daha ölümle yüz yüze geliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Savunmasız oldukları bir anda ateş hattında kalan ekipten kimse zarar görecek mi? İşte Söz dizisinin 31. bölüm fragmanları!

Yavuz, Agah’la buluştuğu an, büyük bir tehlikenin içinde kalırlar. Yavuz öğrendiği gerçekle yüzleşirken, babası Hamit Karasu (Agah) onun göreve geri dönmesi için engelleri ortadan kaldırmıştır. Yavuz tekrar kutsal üniformasına kavuşurken Hafız, Şükran tarafından hain bir tuzağın içine çekilmek üzeredir.
Tim, Hafız’ın zor durumda olduğu haberini alır almaz harekete geçer. Ama teröristler çoktan hamlesini yapmış ve Hafız’ın etrafını çevirmiştir. Çolak’ın röportaj hamlesi tüm dünya kamuoyunda büyük bir infiale neden olmuştur. Arkasına rüzgârı aldığını sanan Çolak hain planını devreye sokar.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!