Söz 31. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölüm neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Söz 31. bölüm fragmanı yayınlandı Yeni bölüm neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 20:19

Söz dizisi yayınlanan 31. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. İzleyicilerine her bölümüyle nefes kesen anlar yaşatmayı başaran Söz dizisi yeni bölümüyle pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, Söz 31. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Söz dizisinin 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan 31. bölüm fragmanında oldukça heyecanlı anlar yaşanıyor. İşte, Söz dizisi 31. bölüm fragmanıyla sizlerle.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Karabayır’ı vurmak üzere havada olan füzeyi durdurmanın tek yolu Agah’taki kodlardır. Agah’ın ise kodları karşılıksız vermeye niyeti yoktur. Bu pazarlık sonunda Agah’ı öldüren Yavuz bambaşka bir yola sürüklenecektir.

Füze tehlikesini bertaraf eden Tim Yavuz’un Agah’ı öldürdüğü için tutuklandığını öğrenince komutanlarını arkada bırakmamak için Erdem önderliğinde amansız bir mücadeleye girişecektir. Yavuz ise tutulduğu hapishanede ölümle burun burunadır.

Tim tarafından darbe üstüne darbe yiyen Çolak kendine maddi kaynak sağlamak ve sözde masumiyetini kanıtlamak için Yabancı Büyükelçiyle birlikte yeni planlar yapar. Bu plan Tim’in Çolak’la ve beraberindeki terörle olan mücadelesini başka bir boyuta sürükleyecektir. Çolak giderek köşeye sıkışmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Karabayır’a dönen Yavuz artık asker değildir. Agah’ın ölümü ve Yavuz’un tek başına giriştiği bu eylem askerliğinin de sonu olur. Ama bu durum, Yavuz için yeni bir başlangıç olacaktır…

BAKMADAN GEÇME!