Söz dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Söz dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 23:17

Söz dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilere oldukça şoke eden dakikalar yaşatmayı başardı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilere aksiyon dolu dakikalar yaşatan Söz dizisinde heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler adeta nefes kesen dakikalar yaşadılar. Son bölümde Terör örgütünün lideri Çolak’ın uluslararası bir silah tüccarıyla yapacağı füze alışverişinin istihbaratı geldi. Son bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için araştırma yapmaya başladılar. Peki, Söz dizisi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Söz dizisinin bu akşam yayınlanan son bölümünde timi ile birlikte zorlu bir yola girmeye hazırlanan Yavuz, örgüt için önemli isimlerden birisini saf dışı bıraktı. Son bölümde Yavuz ve bordo bereli ekibi, vatanı korumak için ellerinden geleni ardında koymadı. Dünyanın sayılı birliklerinden birisi olan bordo bereli timin içerisinde olmanın büyük bir yükümlülük gerektiğini bile ekip, örgütü çökertmek için çabalarına devam etti. Doktor Bahar ise oradaki köy halkının yaşam koşullarıyla yüzleşti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Söz dizisi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Terör örgütünün lideri Çolak’ın uluslararası bir silah tüccarıyla yapacağı füze alışverişinin istihbaratı gelir. Çolak, büyük bir eylem hazırlığı içerisindedir. Yavuz önderliğinde, yeni kurulan özel tim bunu engellemek için mücadeleye başlar.

Doktor Bahar ise oradaki köy halkının yaşam koşullarıyla yüzleşir. Yavuz komutasında düzenlenen operasyonun sonucunda herkesi bekleyen büyük bir sürpriz olacaktır.

SÖZ KONUSU

Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.
“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.
Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!