Söz 18. bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlandı! Bahar'dan büyük beddua

Güncelleme Tarihi:

Söz 18. bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlandı Bahardan büyük beddua
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 10:11

Söz son bölümü ile yine etkileyici sahneleri izleyicilerle buluşturdu. Kızı Bahar'ı acımasızca tutsak eden Büyük Bey, Yavuz'un gazabının ne kadar ağır olacağını kestirememiştir. Son bölümde Bahar'ı acımasız babasının elinden kurtarmak isteyen Yavuz, Büyük Bey'i öldürmekten çekinmemiştir. Söz 18. yeni bölüm fragmanı ise Bahar'ın babasını öldürenlere yani Yavuz'a büyük bedduasını gözler önüne sermiştir. İşte, Söz 18. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Söz son bölümün ardından 18. yeni bölüm fragmanı ile araştırılmaya devam ediyor. Yayınlanan son bölümün ardından Söz 18. yeni bölüm fragmanında ise ortalık fena halde karıştı. Bahar'ı kaçıran Büyük Bey, Yavuz tarafından ortadan kaldırıldı. Sevdiği kadının terörist unsurlar tarafından kaçırılmasına dayanamayan Yavuz, ekibiyle birlikte büyük bir işe koyuldu. Babasının öldüğünü gören Bahar ise büyük bir şok ile karşı karşıya kaldı. İşte, son bölümün ardından Söz dizisi 18. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

YAVUZ KARAKTERİNİ CANLANDIRAN TOLGA SARITAŞ KAZA GEÇİRDİ

Kendisine ait araçla önceki gün sete gitmek üzere yola çıkan Sarıtaş, bu kez de ölümden döndü. 

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberin göre; ara sokaktan bağlantı yoluna çıkan lüks bir otomobile hızla çarpan oyuncu, riskli bir trafik kazasını şans eseri birkaç sıyrıkla atlattı. 

Lüks cipteki sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedip, kaldırıma çıktı ve burada devrildi. Kendini toparlayan Sarıtaş, şoförün yardımına koştu.

Sürücüyü araçtan çıkaran ve ilk müdaheleyi yapan oyuncu, daha sonra ambulans çağırdı. Kazaya karıştığı kişiyle yakından ilgilenen Sarıtaş’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır. 

Haberin Devamı

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Suikasta uğrayan Yavuz, bu zor durumdan sağ çıkmak için mücadele ederken Karabatak ve Çaylak’ın oynadıkları oyunu anlayan Sarah füzeleri geri almak için Karabayır’a gelmiştir. Büyük bir tehlikenin ortasında kalan Çaylak ise Su’yu kurtarmak için kendini feda etmek zorunda kalır. Sancar’ın verdiği görev Eylem ve Tim’i karşı karşıya getirecektir. Büyük Bey’in kim olduğuna dair şüpheler giderek artarken, Karabatak’ın edindiği bilgi sayesinde Tim, Büyük Bey ve Sancar’ı köşeye sıkıştırır.

BAKMADAN GEÇME!