Siyah Beyaz Aşk 25. bölüm 2. fragmanında Ferhat'tan sürpriz hamle

Güncelleme Tarihi:

Siyah Beyaz Aşk 25. bölüm 2. fragmanında Ferhattan sürpriz hamle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 10:39

Siyah Beyaz Aşk 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm tarihine kısa bir süre kala paylaşılan 2. fragmana Ferhat'ın sürpriz hamlesi damga vurdu. Artık hayatına yeni bir yol çizmek isteyen Ferhat, elindeki silahı havuza fırlattı. . Artık silah ve tehlikesiz bir hayat isteyen Ferhat, Aslı'ya yaptığı teklifle onu mutlu etmeyi başarıyor. İşteSiyah Beyaz Aşk 25. bölüm 2. fragmanı ve detaylar!

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı dizinin yayın tarihine kısa bir süre kala paylaşıldı. Kanal D ekranlarının romantik ve entrika sahneleriyle sosyal medyaya da damga vuran yapımı Siyah Beyaz Aşk’ın 25. bölümünde uğradığı saldırı nedeniyle apar topar hastaneye kaldırılan Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 25. bölüm fragmanı ve yeni gelişmelerin kısa bir özeti!

Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline gelir. Sokak ortasında silahlı saldırıya uğrar ve hayati tehlikesi devam eder. Ferhat, kardeşinin gözleri önünde vurulması karşısıdna deliye döner ve ne yapacağını bilemez. Kardeşinin intikamını almak için kolları sıvamaya hazırdır.

Öte yandan Ferhat, Aslı ve karnındaki bebeğini de düşünmeye başlamıştır. Kendi ailesini güvende tutmak için yollarını ayırmaya karar verir. Yiğit'in eşi Suna'nın da önerisi aynı olur. Ferhat, Cüneyt'in karşısına çıkar ve uzun bir zamandır beklenen yüzleşme için harekete geçer.
Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!