Simge Tertemiz kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Simge Tertemiz kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2018 15:28

Simge Tertemiz, yer aldığı projeler ve konuk olarak katıldığı programlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Katıldığı güzellik yarışmacılarından çeşitli derecelerle ayrılan Simge Tertemiz'in yaşı, eğitimi ve özel hayatı araştırılıyor. İşte sunuculuk kariyeriyle ismini geniş kitlelere duyuran Simge Tertemiz hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

Türk sunucu, manken ve oyuncu Simge Tertemiz, 10 Ocak 1988’de doğdu. Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünde öğrenim gördü. 2002 yılında katıldığı "Best Model of Turkey" yarışmasında gelecek vadeden manken ödülünü kazandı. 2004 "Best Model of Turkey" birinciliği, 2004 "Best Model of The World" dördüncülüğü, 2004 "Miss Tourism" beşinciliğine sahiptir.

Kariyerine mankenlikle başlayan Simge Tertemiz, ilk sinema projesi Çılgın Dersane’de e Gamze karakterine hayat verdi. ATV'de Özel Hat magazi nprogramını sundu.

2011 yılında 4,5 aylık hamile olduğu için 5 yıldır birlikteliği olan Murat Kadıoğlu ile yıldırım nikahıyla evlendi ve bu evlilikten Nail Kayra isminde çocuğu oldu. Bu sırada Murat Kadıoğlu'nun daha önceki eşinden bir çocuğu daha olmuş ve bunun sonucunda Simge ile Murat arasında başlayan şiddetli geçimsizlik mahkeme koridorlarına taşındı. Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu'nun evliliği 2014'te sona erdi.

BAKMADAN GEÇME!