Simay Tokatlı kimdir? İşte Benim Stilim'e damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Simay Tokatlı kimdir İşte Benim Stilime damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 16:34

Simay Tokatlı, İşte Benim Stilim’in en çok dikkat çeken yarışmacılarından biri oldu. Dış görünüşüyle olduğu kadar iddialı tavırlarıyla da adından söz ettiren Simay Tokatlı’nın yaşı, boyu ve mesleği gibi pek çok konu merak konusu oldu. Peki, daha önce Fenomen yarışmasından İşte Benim Stilim' e transfer olan Simay Tokatlı kimdir? İşte, iddiasını daha ilk günden ortaya koyan Simay Tokatlı hakkında merak edilenler!

Haberin Devamı

Simay Tokatlı, modaseverlerin büyük ilgi gösterdiği İşte Benim Stilim yarışmasının yeni sezonunda tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Daha ilk günden adından söz ettiren Simay Tokatlı, hem kombiniyle hem de iddialı tavırlarıyla yarışmanın fenomen isimlerinden olacağının sinyalini verdi. Kemal Doğulu, Ivana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu İşte Benim Stilim’den önce “Fenomen” isimli yarışmada boy gösteren yarışmacısı Simay Tokatlı’nın yaşı, boyu, mesleği ve bunun gibi pek çok konu merak edildi. Dokuz güzel yarışmacıyla birlikte Türkiye’nin en stil kadını olmak için yarışacak olan yarışmacı Simay Tokatlı kimdir? 

SİMAY TOKATLI KİMDİR?

Daha önce de farklı bir formattaki yarışmayla gündeme gelen Simay Tokatlı,1993 Ankara doğumludur. Çocukluktan beri en büyük hayalinin moda ikonu olmak olduğunu ifade eden güzel yarışmacı, bu amacını gerçekleştirmek amacıyla İzmir Ekonomi Üniversitesinde Moda Tasarım’ı eğitimi görmektedir. 1,75 boyunda ve 58 kiloda olan yarışmacı, daha önce katıldığı “Fenomen” isimli yarışma programında gezmeyi ve eğlenmeyi çok sevdiğini ayrıca arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok hoşlandığını ifade etmiş. Güzelliği ve farklı kişiiği ile dikkatleri çeken Simay Tokatlı, iddialı sözleriyle gündemde oldukça kalacak gibi duruyor.  

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI

Değişmeyen jürisi, Kerimcan Durmaz'ın gala gecelerindeki renkli katılımı ve Öykü Serter'in sıra dışı sunumuyla yeni sezonu iddialı bir şekilde açan İşte Benim Stilim'in diğer yarışmacıları ise şu isimlerden oluşuyor:

BAKMADAN GEÇME!