Silah patlayacak mı? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Silah patlayacak mı Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 10:04

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dün akşam sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Yılmaz tarafından vurulan Hünkar’ın yaşam mücadelesi verdiği Bir Zamanlar Çukurova son bölüm finaline zor bir seçimle sınan Züleyha’nın hamlesi damga vurdu. Peki, yeni bölümde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 11. bölümü 22 Kasım Perşembe akşamı yayınlandı. Final sahnesiyle kafalarda soru işareti bırakan Bir Zamanlar Çukurova son bölümünde Demir ve Yılmaz arasındaki savaş daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Hünkar hanım ve Yılmaz’ın ölmediği ortaya çıktı ancak annesinin vurulması ardından gözünü karartan Demir’in durmaya niyeti yoktu. Bir Zamanlar Çukurova’nın 11. bölüm son sahnesinde kaçmak üzereyken yakalanan Zeliha ise duydukları karşısında yıkıldı. Oğluyla bir seçim yapmak zorunda bırakılan Zeliha, kendi canına kıymaya kalktı. Zeliha’nın kendi başına doğrulttuğu silahın patlayıp patlamayacağını merak eden izleyiciler fragmanı sorguluyor.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir Zamanlar Çukurova'da artık silahlar konuşuyor! Son bölümde Yılmaz ve Demir'in büyük yüzleşmesi, Hünkar'ın canını yaktı. Yılmaz'ın vurduğu Hünkar, yaşayacak mı? Annesi olmadan yolunu şaşıracağını söyleyen Demir'in, Yılmaz'dan alacağı intikam çok acı olacak! İkilinin öfkesi, artık daha tehlikeli bir hal almaya başladı. Züleyha nereye gidiyor? Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha'yı, yeni bölümde çok daha büyük yüzleşmeler bekliyor. Hünkar'ın vurulduğunu duyan Fekeli, duygularıyla hareket ediyor.

BAKMADAN GEÇME!