Sıfır Bir yeni bölüm nereden ve nasıl izlenir? Blu TV Sıfır Bir'in ilk bölümü

Güncelleme Tarihi:

Sıfır Bir yeni bölüm nereden ve nasıl izlenir Blu TV Sıfır Birin ilk bölümü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 12:06

Sıfır Bir dizisi yeni sezon ilk bölümü ile Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Adana'da getto yaşamının hüküm sürdüğü mahallelerinde çekilen Sıfır Biri dizisi, 3. sezon itibariyle Blu TV ekranlarında yer alacak. Peki, Sıfır Bir dizisi 3. sezonu nasıl izlenebilecek? Blu TV üyeliği nasıl olur? İşte, dizinin yeni sezonuna dair tüm detaylar

Haberin Devamı

Sıfır Bir dizisi nasıl izlenir sorusuna cevap arayan vatandaşlar, 3. sezon itibariyle Blu TV üzerinden yayınlanacak olan dizinin nasıl izlenebileceğini sorgulamaya başladı. Adana'nın getto mahallelerinde yaşanan olayları ekran taşıyan Sıfır Bir dizisi, Blu TV ekranlarından aynı çizgisiyle devam edecek. Peki, Sıfır Bir 3. sezonu Blu TV'den nasıl izlenebilecek? İşte, dizi oyuncularından detaylı anlatım

SIFIR BİR BLU TV'DEN NASIL İZLENİR?

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Haberin Devamı

Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 12.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez.

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

BAKMADAN GEÇME!