Sıfır Bir 3. sezon 2. bölüm ile savaş başlıyor! Sıfır Bir ücretsiz izlenebilir mi?

Güncelleme Tarihi:

Sıfır Bir 3. sezon 2. bölüm ile savaş başlıyor Sıfır Bir ücretsiz izlenebilir mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 11:55

Sıfır Bir 3. sezon 2. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıktı. Anafor'un başına gelen olaylar, mahalledeki kardeşlerinin canını çok sıkmıştır. Düğünün ortasında silahlı saldırıda bulunan çete için mücadele artık kaçınılmazdır. Sıfır Bir 3. sezon 2. bölüm ile her şeyi açık açık söyleyen Savaş, bir yandan da içerideki köstebeğe kilitlenmiştir. Peki, aksiyonun tavana vuracağı Sıfır Bir 3. sezon 2. bölüm nasıl izlenir? İşte, Blu TV üzerinden 1 hafta ücretsiz izlenebilecek dizi hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Sıfır Bir 3. sezon 2. bölüm ile yine aksiyon dolu sahnelerin sinyalini verdi. İlk bölümde Anafor'un düğününü hedef alan çete, genç adamın hayallerini çalmıştır. Bu Savaş için bir son değil yeni bir başlangıç olacaktır. Hürriyet Mahallesi'nin kontrolünü uyuşturucu çetesine kaptırmak istemeyen Savaş ve diğerleri, Sıfır Bir 3. sezon 2. bölüm fragmanında harekete geçecektir. Peki, her bölümü göz kırpmadan izlenen Sıfır Bir Blu TV'den nasıl izlenir? İşte, 1 hafta boyunca ücretsiz kullanmanın yolları ve detaylı bilgiler

Sıfır Bir 3. sezon ilk bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde dönen uyuşturucu oyununu sona erdirmek isteyen Savaş, Cio, Özgür ve diğerleri, karşılarında duran azılı düşmana aman vermemektedir. Sıfır Bir 3. sezon ilk bölümünün ardından 2. bölüm fragmanında düğününde saldırıya uğrayan Anafor ve arkadaşları, bunun hesabını sormak için harekete geçecektir. Adana'da vakit, intikam vaktidir. 

Haberin Devamı

SIFIR BİR BLU TV'DEN NASIL İZLENİR?

Türkiye'nin gelmiş geçmiş en gerçek dizisi olarak dikkat çeken S1F1R B1R - B1R ZAMANLAR ADANA'DA, Adana'nın getto mahallelerinin hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı amansız bir mücadeleye giren Savaş, Cio, Özgür, Sarsılmaz ve Anafor'un çarpıcı yolculuklarına tanık olduğumuz dizinin arka planına grafiti, rap ve sokak kültürü hakim.

Üyelik işleminin söz konusu olduğu BluTv, ilk 7 gün ücretsiz olarak hizmet vermektedir. İlk 7 günün ardından ise aylık 12.90 türk lirası ödeyerek üye olabileceğiniz bu uygulama için herhangi bir taahhüt söz konusu değildir. Yani istenildiği zaman üyelik iptal ettirilebilir ve herhangi bir cayma bedeli ödenmez.

BluTV'yi 7 gün boyunca ücretsiz deneyebilir ve istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Deneme sürecinde hiçbir şekilde ödeme alınmayacaktır. Hesabım sayfasında belirtilen otomatik yenilenme tarihinde tutar çekilerek hizmetiniz 1 ay uzatılır.

Haberin Devamı

ELÇİN YAHŞİ: SIFIR BİR ZIPKIN GİBİ, FİŞEK GİBİ

The Washington Post’un diziyle ilgili 31 Ekim 2017 tarihli haberinde de belirttiği gibi dönem dizilerinden, romantik komedilerden ve takım elbiseli, son model arabalı mafya üyelerini izlediğimiz dizilerden çok farklı. Adana’da bir göç gettosu olan Hürriyet Mahallesi’nde büyümüş, yasadışı yollara bulaşıp, zamanla Adana’nın en güçlü çetesi olan bir grup gencin hikâyesi. Bu gençler uyuşturucuya, kadın ticaretine ve mahalleliye sırtını dönenlere karşı mücadele içinde. Dizinin arka planına ise grafiti, rap ve sokak kültürü hâkim.

Kimler var?

Tanıdık kimse yok. Zaten dizinin gerçekçiliğinin altını çizen yanı da bu. 20’li yaşlarındaki üç çocukluk arkadaşı Savaş (Savaş Satış), Cio (Cihangir Ceyhan) ve Özgür’ün (Özgür Meriç) dostlukları üzerinden çete savaşları anlatılıyor. Sarsılmaz, Anafor, Cabbar hemen öne çıkan karakterleri. Ekibin hepsi 20’lerin sonunda, 30’ların başında. Bir kısmı doğma büyüme Adanalı, bazıları sonradan gelmiş; hepsi Hürriyet Mahallesi’nde buluşmuş. Yönetmen Kadri Beran Taşkın, Anadolu Üniversitesi Sinema TV mezunu, İstanbul’da çalıştıktan sonra Adana’ya dönmüş. Oyunculardan Cihangir Ceyhan da öyle.

Haberin Devamı

Neden ve nasıl izlemeli?

Ekrana lafın gelişi değil de gerçekten yeni bir soluk getirdiği için izlemeliyiz her şeyden önce, bildiğimiz hiçbir şeye benzemiyor çünkü. Sonra da hikâyesi için, karakterleri için. İlk iki sezonun tüm bölümleri BluTV’de de YouTube’da da var. Üçüncü sezonda düşmanla mücadelenin yanı sıra Savaş, Özgür ve CIO’nun çocukluklarını, dostluklarının nasıl oluştuğunu ve onları hangi koşulların böyle hayata yönelttiğini de göreceğiz. 45 dakika civarında sekiz bölümden oluşan üçüncü sezonun bölümleri perşembe günleri BluTV’de olacak.

BAKMADAN GEÇME!