Sezonun talihsiz dizileri

Güncelleme Tarihi:

Sezonun talihsiz dizileri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 12:20

Sezon ortasında büyük bir patlamayla yayına giren büyük prodüksiyonların neredeyse hepsi dökülüyor. Yıldız gücü, PR kampanyası, popülist hikâye oyunları da yeni dizileri kurtarmaya yetmedi.

Haberin Devamı

ELVAN’LA HAYAT ZOR

Dayan Yüreğim / Fox TV / Cuma

Daha ikinci bölümde ama şans vermeye değecek bir umut görünmüyor. İlk bölümüyle reyting paneline 19’uncu sıradan zor girdi. Elvan rolündeki Ece Uslu, insanın öylesine ruhunu emen bir karakter ki, kızmamız gereken ayyaş kocası Tahir’e neredeyse hak vereceğiz. Türkiye dizilerinin en mühim klişesi holdingli zengin aile, feci derecede ikinci el ve kötü kullanılmış bir versiyon. ‘Dayan Yüreğim’ yeni dalga diziler arasında en talihsizi.

Sezonun talihsiz dizileri

LANETLİ PERŞEMBE KURBANI

Ölene Kadar / ATV / Perşembe

Engin Akyürek ve Fahriye Evcen, kadere küsülecek bir şekilde perşembe akşamı Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün karşısında. Güzeller güzeli bir çift olmalarına rağmen, maalesef perşembeyi kaplayan tanrısal cazibe kadar güzel değiller. Bir yanda Beyoncé konseri varken tutup cover grubunu izlemek gibi ‘Ölene Kadar’ı izlemek. Oysa hiç de fena değil hikâyesi. Yönetmeni, yardımcı oyuncuları, kurgusu başarılı. Lanetli perşembeden kurtaran olursa şansı var.

Haberin Devamı

Sezonun talihsiz dizileri

DERİN İLE ALİ’NİN TUTMAYAN KİMYASI

Bu Şehir Arkandan Gelecek / ATV / Çarşamba

İlk bölümleriyle AB’de ilk 3’ü zorlasa da son birkaç haftadır çakılmış görünüyor. Derin ve Ali Smith arasında her şey acayip hızlı gelişmesine rağmen bir türlü tutmayan bir kimya, dizinin üzerinde ağır bir kasvet var. Seda Akman’ın gencecik, müthiş seksi bir enerjiyle dolu haliyle bu mutsuz, iç karartıcı, silik anne ya da eş rollerini kabul etmesi, hatta bu rollerin ona uygun görülüp teklif edilmesi akıl almaz bir olay. Yine de kamera Kerem Bürsin’i çok seviyor.

Sezonun talihsiz dizileri

SEZONUN İLK FİRESİ OLDU

Haberin Devamı

Yıldızlar Şahidim / Star TV / Cuma

Hayal kırıklığı dolu sezonun ilk firesi ‘Yıldızlar Şahidim’ oldu. Dördüncü bölümde final kararı alındı. ‘Empire’dan esinlenmek yerine 90’larda Türkiye’deki pop patlamasından esinlenseler belki bu kadar plastik, yapay, tepeden inme durmazdı. Canan Ergüder dizinin en iyi anlarını yarattı, sırf onun için izlemeye devam eden de olurdu ama alınan kötü sonuçları değiştirmeye Ergüder’in bile gücünün yetmeyeceği belliydi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!