Şevkat Yerimdar dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar dizisinin oyuncuları kimlerdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 18:01

Şevkat Yerimdar dizisinin oyuncu kadrosu birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmaya devam ediyor. Sinema filminde diziye uyarlanan Şevkat Yerimdar dizisi, neşeli ve eğlenceli oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmeyi başardı. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar dizisi oyuncularının kimler olduğu birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon ve Murat Akkoyunlu gibi isimlerin yer aldığı Şevkat Yerimdar dizisinde oldukça renkli isimler bulunuyor. Peki, Şevkat Yerimdar dizisinin oyuncuları kimlerdir?

ŞEVKAT YERİMDAR OYUNCULARI

Özgürcan Çevik- Şevkat Yerimdar

Ankaralıdır. Adaletsizliğe tahammülsüz bir mahalle delikanlısıdır. Öfke kontrol sorunu vardır. Çok sinirlidir, çabuk parlar, öfkeye kapılınca ne yapacağı hiç belli olmaz. Daima çulsuzdur çünkü iyiliksever ve çok cömerttir. Özü sözü birdir, dili sivridir. Bütün bunlar karakterinde birleşince başı beladan kurtulmaz. Haksızların karşısına dikilir, muhtaçlara yardım eli uzatır, başına bela alır. Olmadık hadiseler onu bulur. Hayatı hep macera doludur. Balat’ta yumurta dükkanı vardır.

Haberin Devamı

Başak Parlak- Esin Uçar

Cana yakın, kafası karışık, eğlenceli bir kızdır. Damarına basılırsa keçi gibi inatçıdır. Ressam, heykeltıraş ve seramikçidir. Üniversiteyi Fransa’da okumuş, on yıl Paris’te yaşamıştır. Babası zengin bir antikacıdır. Annesini küçük yaşta kaybetmiş, el bebek gül bebek büyümüştür. İstanbul’a dönünce resim atölyesi kurmaya ve sanat galerisi açmaya karar verir. Şevkat’in üst katına yerleşir. Karşısındaki dükkana galeri açar.

Salih Kalyon- Cevdet Uçar

Babacan bir adamdır. Esin’in babasıdır. Zengin bir antikacıdır. Şevkat’in ev sahibidir. Çarşıdaki dükkanların tümü onundur. Mahalle sakinleri ve çarşı esnafının sevdiği ve saydığı biridir.

Murat Akkoyunlu- Cuma

Semtin tesisatçısıdır. Trakyalıdır. Son derece gevşek, sakar bir ustadır. Bir şeyi yapar, başka bir şeyi kırar. Hiç altta kalmaz, daima mazereti vardır. Akupuntur noktalarına elektrik vererek insanın her sorununu çözeceğini iddia eder. Bunu başardığı da olur. Esin’in mahalleye gelmesi hayatını değiştirir. Hayal edemeyeceği kadar yükselir.

Pascal Nouma- Pascal

Antika koleksiyonu yapmak için Cevdet’in dükkanına gider. Önce Cevdet ile ahbap, sonra Şevkat ile kanka olur. Cevdet’ten aldığı antika masanın gizli gözünden define haritası çıkar. Şevkat ile define ararken, beklenmedik maceralara sürüklenir.

BAKMADAN GEÇME!