Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Kadro genişliyor

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Kadro genişliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 17:04

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanıyla merak uyandırırken dizinin kadrosuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Yapımcılığını Limon Film/Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu, senaryosunu Erol Hızarcı'nın kaleme aldığı 'Şevkat Yerimdar' dizisine yeni oyuncular katıldı.

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte Şevkat'in akıbeti belli oldu. Komedi türündeki dizinin son bölümünde Esin, Bora ile nikah masasın oturmuş, finalde düğüne engel olmaya çalışan Şevkat trafik kazası geçirmişti.

Şevkat kazadan yaralı olarak kurtulur ama artık nikaha vaktinde yetişmesi neredeyse imkansızdır. Esin, nikah memuruna evet demek üzeredir. Gizem ve Sanem, Şevkat'e vakit kazandırmaya çalışsalar da Bora işleri hızlandırıyordur. Selami, kahveyi devredip Kore'ye sevdiği kızın yanına gitmeye karar verir. Bu ayrılık herkesi çok üzmüştür. Kahveyi alan kişi ise çok büyük hayallerle mahalleye yerleşir. Mahalleye yeni gelen tek kişi kahveci Olsen değildir. Esin ve Şevkat'in hayatına hiç ummadıkları biri sürpriz bir şekilde dahil olur.

Haberin Devamı

KADROYA YENİ İSİMLER

Başrollerinde Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın rol aldığı dizinin yeni bölümünde Cem Cücenoğlu ve Açelya Devrim Yılhan da kadroya katılıyor.

Şevkat Yerimdar yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Kadro genişliyor

 

BAKMADAN GEÇME!