Şevkat Yerimdar 2 filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Güncelleme Tarihi:

Şevkat Yerimdar 2 filminin oyuncu kadrosunda kimler var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2019 09:21

Ynetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı Şevkat Yerimdar 2, 2015 yılında beyaz perdeye girmesinin ardından televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. Seyredenleri gülmeye doyuran film konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Şevkat Yerimdar 2 filminin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte, filmle ilgili detaylar.

Haberin Devamı

Şevkat Yerimdar 2 beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Bir karakter komedisi olan Şevkat Yerimdar 2’de kahramanımızı yeni maceralar bekliyor. Peki, Şevkat Yerimdar 2 oyuncuları kimler?

Şevkat Yerimdar 2, yönetmenliğini Bülent İşbilen'in yaptığı 2015 yapımı Türk komedi filmidir. Başrollerini Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın paylaştığı film, 22 Ocak 2016 tarihinde gösterime girmiştir. 2013 yapımı Şevkat Yerimdar'ın devam filmidir.

KONUSU

Şevkat, düğün yapmak için dedesinden kalan evini satmak üzere Ankara’ya gider. Niyeti evi satıp hemen dönmektir fakat talihsiz aşık Sarper arabasının önüne atlayınca Şevkat’in Planları altüst olur. Şevkat, kız tarafından dayak yiyen Sarper’in hesabını sormak için kahveyi basar ve macera başlar…

BAKMADAN GEÇME!