Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanında Yiğit'i çıldırtan video

Güncelleme Tarihi:

Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanında Yiğiti çıldırtan video
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2016 14:22

Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanıyla bombayı patlattı. Pazar günü ekrana gelecek bölümde yaşanacaklara dair ipuçları veren fragmana İrem'in gönderdiği videonun ardından adeta kendisini kaybeden Yiğit'in görüntüleri damga vurdu. Peki, Yiğit'i böylesine delirten videoda neler var? Seviyor Sevmiyor dizisinin yeni bölümünde gerçekler ortaya çıkacak mı? İşte, Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanı!

Haberin Devamı

Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanı ile izleyiciler yine kendilerini kaosun ortasında bulacak. Yiğit ne olursa olsun Deniz konusundan vazgeçmeyeceğini gösterdi. Bu atakları Deniz'i elde etmesine yaramayacak olsa da Tuna'dan uzak tutmak için güzel bir yöntemdir. Yine çeşitli planların yapılıp aksiyon dolu anların yaşanacağı Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanı, İrem'in bazı oyunları ile devam edecek. İşte birbirinden değişik olayların yaşandığı Seviyor Sevmiyor 19. bölüm fragmanı ve önceki bölüm özeti 

SEVİYOR SEVMİYOR 19. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER OLACAK?

Yiğit, Deniz'i elde etmek için harekete geçer. İşi bahane ederek onunla uzun zamanlar geçirmeye başlar. Paralelde Deniz'i göremeyen Tuna da hayal kırıklığı yaşamaktadır. İrem meseleyi kökünden çözmeye karar verir. Neşe'nin yardımıyla bütün olan biteni Yiğit'e anlattığı bir video hazırlar. Neşe cd'yi Yiğit'e verir. İrem Tuna için de bir çözüm bulur ve Deniz'in Tuna hakkında söylediklerini kayda alır. Bu kayıtta Deniz "sanırım Tuna'yla birlikte olarak hata yaptım demektedir. İrem kaydı Tuna'ya dinletir. Tuna dönüşsüz bir yola girer.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

İrem ile yolunu ayıran Yiğit, artk Deniz'le önünde hiçbir engel kalmadığını düşünmektedir. Ancak Deniz, Tuna'yla yeni bir yola girmiştir ve Yiğit'in ayrıldığını duyunca şoke olur. Üstüne üstlük Yiğit, yeniden derginin başına geçmeye karar vermiştir. İrem ise ayrılık acısını çok kolay atlatmış gibidir. Derginin yeniden ayağa kalkması için herkes büyük özveriyle çalışmaktadır. Artık sürekli Yiğit ile yan yana olan Deniz, ona Tuna'yla birlikte olduğunu bir türlü söyleyemez. Yiğit ve Tuna arasında gidip gelmekte ancak bir türlü net olamamaktadır. Artık duygularından emin olan Yiğit ise Deniz'in kendisinde uzak durmasına bir anlam veremez. En sonunda Yiğit, Deniz'le her şeyi açık açık konuşmak için Deniz'i çok tanıdık bir yolculuğa çıkarmaya karar verir. 

KADROYA YENİ BİR İSİM KATILIYOR

Haberin Devamı

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız, Yiğit Kirazcı'nın oynadıkları, Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği Seviyor Sevmiyor ekibi, büyüyor. Eğlenceli dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oluyor. İlk aşkın masumluğu ile yıllar sonra bir araya gelen bir çiftin başına gelenleri kimi zaman komik, kimi zamansa romantik bir şekilde aktaran dizinin kadrosunda, en son "Aşk Yeniden" dizisiyle izleyici karşısına çıkan Sevil Uyar dahil oluyor. Yeni dizisinde "Ayça" ismini alacak olan Sevil Uyar, Obsesif yapılı ve saplantılı bir karakteri canlandıracak.

BAKMADAN GEÇME!