Sevda’nın Bahçesi oyuncuları kimler? Sibel Can, Emre Kınay... İşte tam kadro

Güncelleme Tarihi:

Sevda’nın Bahçesi oyuncuları kimler Sibel Can, Emre Kınay... İşte tam kadro
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2017 16:17

Sevda’nın Bahçesi ekran macerasına 23 Eylül Pazar günü başladı. Kanal D ekranlarının yeni sezon dizisi Sevda’nın Bahçesi'nin oyuncuları ve karakterleri diziseverler tarafından merak konusu oldu. Sibel Can ve Emre Kınay'ın başrollerini paylaştığı dizinin kadrosunda başarılı isimler var. İşte Sevda’nın Bahçesi tam kadro!

Haberin Devamı

Yeni Kanal D dizisi Sevda’nın Bahçesi güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı sanatçı Sibel Can'ı yıllar sonra bir dizi projesiyle göreceğimiz Sevda’nın Bahçesi'nin oyuncu kadrosunda genç yetenekler de bulunuyor. İşte Sevda'nın Bahçesi oyuncuları ve karakterleri!

Başrollerinde yıllar sonra aynı projede bir araya gelen Sibel Can ve Emre Kınay’ın yer aldığı Sevda'nın Bahçesi'nin senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği projenin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca; Begüm Kütük, Alina Boz, Baran Bölükbaşı, Esra Kızıldoğan, Mehmet Bozdoğan, Berat Yenilmez, Hakan Atalay, Haydar Köyel, Yasemin Öztürk, Melehat Abbasova, Doğa Konakoğlu gibi isimler de yer alıyor. 

OYUNCULAR VE KARAKTERLERİ

Sevda'nın bahçesi oyuncuları: Sibel Can (Sevda), Emre Kınay (Levent), Begüm Kütük (Aylin), Alina Boz (Defne), Baran Bölükbaşı (Tolga), Esra Kızıldoğan (Ayşe), Mehmet Bozdoğan (Hamdi), Berat Yenilmez (Eray), Hakan Atalay (Hakan), Haydar Köyel (Nuri), Yasemin Öztürk (Jale), Melehat Abbasova (Tatyana), Doğa Konakoğlu (Ufuk)

Sibel Can Sevda

Haberin Devamı

Sevda 18 yıl önce aşık olduğu adam tarafından terk edilen 40-45 yaşlarında bir kadındır. Terk edildiğinde hamile olan Sevda’nın şimdilerde 18 yaşında Defne adında güzel bir kızı vardır. Kocası Levent terk ettiğinde, Sevda hayatta yapayalnız kalmış kızını tek başına zorluklar altında büyütmüştür. Sevda ne yapar eder, kızını tüm zorluklara rağmen okutur. Yalnız kaldığı dönemde, geçimini sağlamak için tek çaresi yemek yapmaktır.

Emre Kınay Levent

Levent 45-50 yaşlarında çok başarılı ve zengin bir iş adamıdır. Her zaman daha fazlasında gözü olan, dünyayı gezmek, önemli girişimlerde bulunmak, zengin ve başarılı bir adam olmak isteyen Levent, Sevda ile olan evliliğini bu hayallerinin önünde bir engel olarak görmüş, küçük ama mutlu hayatları ona yetmeyince 18 yıl önce bu evliliği bitirmiştir.

Begüm Kütük Aylin

Aylin 30-35 yaşlarında genç ve çok güzel bir kadındır. Aylin’in bir restoran açma hayali vardır. Yemek merakından dolayı birçok kursa giden ancak başarılı olamayan Aylin bir türlü bu hayalini hayata geçirememiştir. Aylin’in en iyi olmak isteyen egoist bir tarafı vardır. Kariyerist bir kadın olan Aylin başarılı olma yolunda önüne gelen herkesi gözden çıkarabilir.

Alina Boz Defne

Haberin Devamı

Defne 18 yaşında üniversite öğrencisi genç bir kızdır. Annesinin kendisi için didinip kendisini paralamasına dayamanayan Defne, bir yandan eğitimini sürdürürken bir yandan da Sevda'ya yardım etmektedir. Hiç görmediği babasını öldüğünü sanmaktadır. 

BAKMADAN GEÇME!