Senin Hikayen filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Senin Hikayen yeniden ekranlarda!

Güncelleme Tarihi:

Senin Hikayen filminin konusu nedir, oyuncuları kimler Senin Hikayen yeniden ekranlarda
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2022 13:44

Senin Hikayen, yeniden ekranlarda izleyiciyle buluşuyor. ATV yayın akışında yer alan film Hakan ve Esra arasında yaşananlara odaklanıyor. Peki Senin Hikayenkonusu nedir, oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Timuçin Esen ve Selma Ergeç'in başrolde olduğu Senin Hikayen, tekrar ekranlara geliyor. Evliliklerinin yedinci yılını tamamlayan Hakan ve Esra’nın başından geçenlerin anlatan filmin yönetmen koltuğunda Tolga Örnek oturuyor. İşte Senin Hikayen konusu ve oyuncuları...

SENİN HİKAYEN KONUSU

Hakan ve Esra evliliklerinin yedinci yılını tamamlayan, birbirlerini halen tutkuyla seven, 30'lu yaşlarında bir çifttir. Esra özel bir şirkette iyi bir kariyer sahibidir ve hatta yurt dışından iş teklifi almıştır. Müzik stüdyosu olan Hakan ise aldığı reklam, Film projeleri ile ailesini geçindirmeye çalışan, sevgi dolu bir eştir. Hakan'ın annesi Meral'de ise kanser belirtileri baş göstermeye başlar, tedaviyi kabul eden Meral henüz torun sevmeden hayata veda etmemeye kararlıdır. Ama Esra ile Hakan da çocuk konusunda tereddütler yaşayan bir çifttir. Esra bir yandan kariyerini düşünür, bir yandan çocuk sahibi olmak kafasında soru işaretiyken, yaşam ikisine de güzel bir sürpriz yapar.

Haberin Devamı

SENİN HİKAYEN OYUNCULARI

Filmin oyunucu kadrosunda Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli, Sait Genay, İdil Fırat, Murat Serezli, Levent Can gibi isimler bulunuyor.

BAKMADAN GEÇME!