Seni Kalbime Sakladım 4. son bölümde Yusuf öldü mü? İşte Seni Kalbime Sakladım son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Seni Kalbime Sakladım 4. son bölümde Yusuf öldü mü İşte Seni Kalbime Sakladım son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2022 03:07

Seni Kalbime Sakladım son bölüm izleme ekranı internetten yayınlandı. Başrollerini Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz, Osman Alkaş gibi oyuncuların paylaştığı her cuma seyirci ile buluşan Seni Kalbime Sakladım 22 Temmuz tarihinde 4. bölümü ile sevenlerinin karşısına çıktı. Veysel'den aldığı parayla Zeynep'in karşısına çıkıp oyunu bitirmeye kararlı olan Civanmert'in kararı dikkat çekerken, restoranda Yusuf dedenin kalp krizi geçirmesi Seni Kalbime Sakladım 4. bölümünde ekranlara damga vurdu. İşte, Seni Kalbime Sakladım 4. son bölüm izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Seni Kalbime Sakladım 4. son bölüm tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşan Seni Kalbime Sakladım'ın cuma akşamı seyirci ile buluşan son bölümünde Civanmert ve Zeynep arasında olanları Reyhan'ın anlaması dikkat çekerken, Civanmert’i ipleri koparma aşamasında getirmesi ise çarpıcı gelişmelerden oldu. Yusuf Abdullah’ın yaşadığı kalp krizi ise Yusuf ölecek mi? sorusunu akıllara getirdi. Dizinin son bölümünü aşağıdaki ekrandan kesintisiz izleyebilirsiniz.

SENİ KALBİME SAKLADIM SON BÖLÜM İZLE

SENİ KALBİME SAKLADIM 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Civanmert’in vale olduğunu hatırlayan Mete, onunla Zeynep arasında sorunlara yol açar. Zeynep bu sorunları halletmeye çalışırken, Pamir ise Zeynep’in yokluğunda şirkette yaşanan bir krizi çözmek için kolları sıvar.

Haberin Devamı

Öte yandan Reyhan, öğrendiği bilgiyle Civanmert ve Zeynep arasında olanları anlamaya bir adım daha yaklaşır. Mete ve Civanmert’in yüzleşmesi çok sert geçer. Sonrasında yaşananlar Civanmert’i ipleri koparma aşamasında getirir. Yusuf Abdullah’ın yaşadığı talihsiz bir an ise herkese büyük korku yaşatacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!