Senden Daha Güzel hangi gün, ne zaman, saat kaçta yayınlanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Senden Daha Güzel hangi gün, ne zaman, saat kaçta yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2022 12:05

Senden Daha Güzel dizisi geçtiğimiz günlerde ilk bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerini Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu ve Sevinç Erbulak'ın paylaştığı dizinin hangi gün ve ne zaman yayınlandığı merak ediliyor. Peki Senden Daha Güzel hangi gün, ne zaman, saat kaçta yayınlanıyor? İşte konuyla ilgili detaylar...

Haberin Devamı

Oyuncuları ve konusuyla ilgi çeken Senden Daha güzel dizisi, geçtiğimiz günlerde izleyiciyle buluştu. Yapımcılığını Faruk Turgut’un, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme alıyor. Peki Senden Daha Güzel hangi gün yayınlanıyor?

SENDEN DAHA GÜZEL HANGİ GÜN, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik'in paylaştığı Senden Daha Güzel, her hafta Salı akşamı, saat 20:00'de ve Fox TV'de ekranlara geliyor.

SENDEN DAHA GÜZEL DİZİSİ KONUSU

Efsun Gaziantep'te bir köyde dermatolog olarak çalışmakta, babasıyla çiftlikte mutlu mesut yaşamaktadır. 21 yıl önce onları terk eden ve o zamandan beri görmediği annesi Pervin'den haber gelir. Ünlü bir estetik cerrah olan Pervin kızıyla son bir kez görüşmek istemektedir. Pervin'in gönderdiği şoför Kaan'la İstanbul'a gelen Efsun, büyük bir sürprizle karşılaşır. Ne annesi ne de onu getiren şoför doğruyu söylemektedir. Bir günlüğüne geldiği İstanbul, Efsun'un bütün hayatını geri dönülmez bir biçimde değiştirecektir.

Haberin Devamı

SENDEN DAHA GÜZEL DİZİSİ OYUNCULARI

Senden Daha Güzel dizisi oyuncuları arasında Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Berat Yenilmez, Sevinç Erbulak, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu gibi isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!