Senden Daha Güzel 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Senden Daha Güzel son bölümde korkutan kaza

Güncelleme Tarihi:

Senden Daha Güzel 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Senden Daha Güzel son bölümde korkutan kaza
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2022 02:57

Senden Daha Güzel yeni bölüm fragmanı, 8. bölümün ardından yayınlandı. Başrollerini Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak'ın paylaştığı Senden Daha Güzel dizisinin 2 Ağustos tarihli son bölümünde Emir'in klinikte kalması dikkat çekerken, ikilinin geçirdiği trafik kazası ekranlara damga vurdu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Efsun'un babasının İstanbul'a gelmesi merak uyandırdı. İşte, Senden Daha Güzel 9. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Senden Daha Güzel 8. bölüm tek parça yayınlandı. FOX TV'de seyirci ile buluşan Senden Daha Güzel'in bu salı yayınlanan son bölümünde Efsun’un Pervin’in İstanbul’da ameliyat olduğunu öğrenmesi hem Emir’e hem de Pervin’e cephe almasına neden olurken, ilginç bir vaka için ikilinin Adana'ya gitmesi ilginç anlara neden oldu. Trafik kazası geçiren Emir'in akıbeti ise gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi.

SENDEN DAHA GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emir klinikte kalmaya karar verir. Efsun’un Pervin’in İstanbul’da ameliyat olduğunu öğrenmesi hem Emir’e hem de Pervin’e cephe almasına neden olur. Emir ve Efsun’un ilginç bir vaka için gittikleri Adana’da ise onları aksiyonel bir macera beklemektedir.

SENDEN DAHA GÜZEL 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!