Senden Daha Güzel 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Senden Daha Güzel ilk bölüme Efsun ve Emir'in yakınlaşması damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Senden Daha Güzel 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Senden Daha Güzel ilk bölüme Efsun ve Emirin yakınlaşması damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 03:27

Senden Daha Güzel yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından yayınlandı. Başrollerini Cemre Baysel, Burak Çelik, Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak'ın paylaştığı Senden Daha Güzel dizisi 1. bölümü ile 7 Haziran Salı akşamı yayın hayatına başladı. Gaziantep'te bir köyde dermatolog olarak çalışan Efsun'un ünlü bir estetik cerrah olan annesi Pervin'in çağırmasıyla İstanbul'a gitmesi dikkat çekti. İstanbul'a bütün hayatının değişeceğini bilmeden giden Efsun'un Emir'le karşılaşması çarpıcı gelişmelerden oldu. İşte, Senden Daha Güzel 1. bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Senden Daha Güzel 1. bölüm tek parça yayınlandı. FOX TV'de seyirci ile buluşan Senden Daha Güzel'in 7 Haziran Salı akşamı yayınlanan ilk bölümünde Emir ve Efsun'un karşılaşmaları dikkat çekerken; Emir'in Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise heyecan dolu anların sinyallerini verdi. Senden Daha Güzel dizisinin ilk bölümünü aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

SENDEN DAHA GÜZEL 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

SENDEN DAHA GÜZEL İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efsun Gaziantep'te bir köyde dermatolog olarak çalışmakta, babasıyla çiftlikte mutlu mesut yaşamaktadır. 21 yıl önce onları terk eden ve o zamandan beri görmediği annesi Pervin'den haber gelir. Ünlü bir estetik cerrah olan Pervin kızıyla son bir kez görüşmek istemektedir. Pervin'in gönderdiği şoför Kaan'la İstanbul'a gelen Efsun, büyük bir süprizle karşılaşır. Ne annesi ne de onu getiren şoför doğruyu söylemektedir. Bir günlüğüne geldiği İstanbul, Efsun'un bütün hayatını geri dönülmez bir biçimde değiştirecektir.

Haberin Devamı

Dermatolog olarak çalışan Efsun, Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte çiftlikte huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber gelir. Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a davet eder. Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun büyük bir sürprizle karşılaşır. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu zorlar. Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğludur. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşudurlar…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!