Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin konusu ne, oyuncuları kimler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2020 21:04

Sen Kiminle Dans Ediyorsun oyuncuları kimler? Burak Aksak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 2017 yılında vizyona giren Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi televizyonda ekranlara geliyor. Hayatındaki problemleri dansla aşmaya çalışan bir kadının, gittiği dans okulundaki hocası arasında yaşanan komik olayları ele alan film, oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çekiyor. İşte, Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmi oyuncularıyla ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

2017'de vizyona giren Sen Kiminle Dans Ediyorsun filmi televizyonda izleyici karşısına çıkıyor. Televizyonseverler de filmin konusu kadar oyuncularını da merak ediyor. Peki, Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

GENEL KONUSU

Anne ve babasını kaybetmiş, intiharı bile düşünecek kadar zor günlerden geçen Aysel'in hayattaki en büyük tutkusu dans etmektir. Şengül'ün dans okulunda çalışmaya ve büyük para ödülü olan bir yarışmaya katılmaya karar vermesiyle hayat ona heyecanlı günler sunmaya başlayacaktır. 

OYUNCU KADROSU

Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu, Okan Çabalar, Bora Cengiz, Nergis Öztürk, Berat Yenilmez ve Meltem Gülenç

BAKMADAN GEÇME!