Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor? Sen Çal Kapımı yeni sezon yayın tarihi

Güncelleme Tarihi:

Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor Sen Çal Kapımı yeni sezon yayın tarihi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2021 12:40

Fox TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sen Çal Kapımı, Her Cumartesi 20:00'de ekranlara geliyordu. İlk sezon sonu finalinin ardından izleyiciler, Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor soruları için internet sayfalarında araştırmalara başladı. Peki Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor? İşte, Sen Çal Kapımı yeni sezon yayın tarihi.

Haberin Devamı

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, başladığı günden itibaren, hayranlarının iki ünlü oyuncunun birbirine yakıştırmasının da etkisiyle ekranların sevilen dizileri arasında yer alıyor. İlk sezonu başarıyla tamamlayan Sen Çal Kapımı yeni sezon tarihi dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Sen Çal Kapımı yeni sezon ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Farklı ülkelerde de yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Sen Çal Kapımı, özellikle başrolleri paylaşan Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in romantik sahneleriyle ilgi odağı olmuştu. Sen Çal Kapımı dizisi, izleyicilerin meraklı bekleyişleriyle yeni sezonda izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. İzleyiciler Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezon bölümlerini araştırıyor. İşte Sen Çal Kapımı yeni sezon bilgileri...

Haberin Devamı

Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı, 9 Haziran Çarşamba Günü ve her Çarşamba saat 20.00’de yeni bölümleriyle FOX ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

BAKMADAN GEÇME!