Sen Çal Kapımı bitti mi, final mi yaptı?

Güncelleme Tarihi:

Sen Çal Kapımı bitti mi, final mi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2021 12:22

Sen Çal Kapımı dizisi ekran macerasına ara verdi. Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, 39. yeni bölümüyle sezonu tamamladı. Dizinin finalini kaçıran izleyiciler, Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünde yaşananları ve yeni sezon tarihini araştırıyor. İşte Sen Çal Kapım dizisinde son gelişmeler...

Haberin Devamı

Sezona erken ara veren dizilerden biri de Sen Çal Kapımı oldu. Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı 39. bölümüyle ilk sezonunu tamamladı. 

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir.

Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan’ın bu beklenmedik kararları Eda’nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan’ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacaktır. 

SEN ÇAL KAPIMI YENİ SEZON NE ZAMAN?

Haberin Devamı

17 Nisan'da ekrana gelen 39. bölümüyle ilk sezon finalini yapan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonuna Eylül ayında başlaması bekleniyor. Dizinin yayıncısı Fox TV, #YenidenBulaşacağız etiketiyle yeni sezonun müjdesini verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!