Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Vedat'tan şok sözler

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında Vedattan şok sözler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2018 09:39

Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünden ilk görüntüler kısa sürede izleyicilerle buluştu. Sürprizlerle dolu gelişmelerin yaşandığı Sen Anlat Karadeniz’in son bölüm finaline Nefes ve Vedat’in karşı karşıya kaldığı anlar damga vurmuştu, ilk sahne tanıtımıyla birlikte çarpıcı ipuçları geldi. Peki, yeni bölümde neler olacak? Nefes- Vedat karşılaşmasında neler yaşanacak? İşte, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm görüntüleri

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz’in 5 Kasım tarihli 33. Bölümünde Karadeniz'e sığınan Tahir fırtınada kayboldu. Nefes, kaçırdığı tekneyle Tahir'in peşine düştü. Nefes ve Tahir’in kavuşma anını nefesleri tutarak takip eden izleyiciler finalde beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya geldi. Sen Anlat Karadeniz’in 33. bölümün son sahnesinde Nefes eve girdiği anda karşısında Vedat’ı buldu. İkilinin karşılaşması ardından yaşanacaklara dair ilk ipucu ise “ilk sahne fragmanı” ile geldi. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm ilk sahne fragmanına Vedat’ın “Masal bitti! Artık uyan, yolunda sonuna. Burası son durak. Hoş geldin, günaydın karıcığım” sözleri damga vurdu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karadeniz'e sığınan Tahir’in fırtınada kaybolması Kaleliler ailesini bir kez daha perişan etti.. Nazar, ailesini tercih edip Murat'a sırt çevirirken Murat ısrarcıydı. Tahir'den ayrı kalmaya dayanamayan Yiğit yataklara düştü. Tahir ve Nefes, Yiğit için seferber olurken Vedat ayrılık haberini aldı. Nefes oğlu için çırpınırken, Vedat bu ayrılıktan faydalanabilmek harekete geçti.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM İLK SAHNE İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!