Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Yeni bölüm yok mu?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı Yeni bölüm yok mu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2018 09:38

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanan son bölümün hemen ardından paylaşılıyordu. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Yeni bölüm yok mu?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı son gelişmelerin hemen ardından gündeme geldi. Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak ‘ın akıbetini merak eden izleyiciler, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Entrika ve dram yüklü dizininin 26 Aralık tarihli 36. bölümünde Berrak, Tahir sayesinde hayata geri döndü ancak Vedat’ın eline bu kez başka bir koz geçti. Finalde mahkemeye sevk edilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye girdi. Bu gelişme ardından yaşanacakları merak eden izleyiciler fragmanı araştırıyor.

Her yıl ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bu nedenle Sen Anlat Karadeniz dizisinin de yeni bölümünün yayınlanmayabilir ancak kanaldan ve oyunculardan henüz bir açıklama gelmedi. 

Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişti. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sordu. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçti. Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçladı.

BAKMADAN GEÇME!