Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı yayınlandı | Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı yayınlandı | Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2018 09:28

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Nefes ve Tahir'in zorlu sınavlardan geçen aşkını aktaran Sen Anlat Karadeniz'in 7 Mart tarihli son bölümüne Mercan'ın intiharı damga vurdu. İntihardan Nefes'i sorumlu tutan bölge halkından sert tepki geldi. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı ve son bölümün kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin son bölümünde yaşananların etkisi sürerken fragman duyurusu geldi. Dram ağırlıklı sahnelerin ağırlıklı olduğu Sen Anlat Karadeniz1in 7 Mart tarihli bölümünde Mercan’ın intihar etmesi, mahallelinin de tepkisine neden oldu. Finale ise Nefes ve Tahir’e doğrultulan silah damga vurdu. Şimdi ise gözler yeni bölümde. İşte Sen Anlat Karadeniz 8. bölüm fragmanı!

7 Mart tarihli Sen Anlat Karadeniz son bölümünde Mercan’ın intihar etmesi Nefes ve Tahir’i zor durumda bıraktı, finale ile ateş alan silah damga vurdu. İkilinin akıbetini merak eden izleyiciler, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanıyla ilk tüyoları aldı. Yeni görüntülerde Nefes’in "Biz hiç birbirimizi göremeyecek miyiz?" sözleri ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa, Eyşan'ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat'a Yiğit'i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir'in canı emniyettedir ama Vedat'ın Nefes'e karşı eli güçlenmiştir. Vedat, bir anneyi evladıyla tehdit ederse, kazanacağından emindir. O güvenle, Nefes'e şartını koşar. "Yiğit'i görmek istiyorsan, evlen benimle!" Annesinden ilk öğrendiği rakamlar 155 olan Yiğit ise, tutulduğu evden kaçabilmek için türlü planlar yapar. Yiğit'i bir yandan ararken bir yandan onun yokluğuna birlikte katlanan Tahir ve Nefes ise, aralarındaki anlaşmazlıkları rafa kaldırırlar ve birbirlerine sımsıkı tutunurlar. Ancak, birlikte acıya dayanma hali yanlış anlaşılır ve Dağdevirenler cephesinde kıyamet kopar. Bu öfke, Nazar'ın şeytanın inine girmesine neden olur. Tahir, Yiğit'e ulaşabilmek için neler yapacak? Kendisini aldattığını sandığı kocasını evde tüfekle karşılayan Asiye, Mustafa'nın aslında neler çevirdiğini öğrenecek mi? Nefes, Vedat'ın evlenme teklifini kabul edecek mi yoksa oğlunun yokluğuna rağmen şeytana direnmeyi mi seçecek?

BAKMADAN GEÇME!