Sen Anlat Karadeniz dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2019 22:58

Sen Anlat Karadeniz dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine gerilim dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Tahir Vedat'ı vurdu ve tutuklandı. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmekteydi. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Vedat'tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda etti ve kayıplara karıştı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Tahir Vedat'ı vurur ve tutuklanır. Vedat ölümle pençeleşirken, Tahir geride bıraktıklarını düşünmektedir. Şimdi sevdalarına sahip çıkma sırası Nefes'tedir. Vedat'tan kurtulamayacağını anlayan Nefes, ailesi için kendini feda eder ve kayıplara karışır. Nefes ve Yiğit artık dış dünyanın tehlikeleriyle karşı karşıyadır. Nefes'in mektubunu alan Tahir hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarır. Şimdi bir de kanun kaçağı olan Tahir, oğlunu ve sevdasını bulmadan dönmemeye kararlıdır.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!