Sefirin Kızı Kavruk diziden ayrılıyor mu? Sefirin Kızı'nın Kavruk Ömer'i Edip Tepeli kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Sefirin Kızı Kavruk diziden ayrılıyor mu Sefirin Kızının Kavruk Ömeri Edip Tepeli kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2020 13:31

Ekran macerasına kaldığı yerden devam eden Sefirin Kızı dizisinin 16. bölümüne Kavruk'un yaptığı kaza damga vurdu. Kahraman'ın planıyla arabası şarampole yuvarlanan Kavruk'un kanlar içerisindeki hali dizi takipçilerini meraklandırdı. Peki, Sefirin Kızı Kavruk diziden ayrılıyor mu? Sefirin Kızı'nın Kavruk Ömer'i Edip Tepeli kimdir?

Haberin Devamı

Sefirin Kızı dizisinin 15 Haziran tarihli yayınlanan bölümünde Akın'ı kaçırmaya çalışan Kahraman'ın planı korkunç bir kazaya neden olmuştu. Araçtan kanlar içerisinde fırlayan Kavruk'un dizideki akıbeti 22 Haziran tarihli bölümde belli olacak. Dizi ardından "Sefirin Kızı Kavruk diziden ayrılıyor mu?" soruları gündeme gelse de Sefirin Kızı'nın Kavruk Ömer'ini canlandıran Edip Tepeli paylaşımıyla çekimlerde yer almaya devam edeceğinin sinyalini verdi. 

Sefirin Kızı Kavruk diziden ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

EDİP TEPELİ KİMDİR?

Edip Tepeli, 18 Nisan 1989 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Şehir Tiyatroları'nda oyunculuk eğitimini gerçekleştiren Edip tepeli, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yapımı başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Kurt Seyit ve Şura dizisiyle yaşadı Seni Kimler Aldı, Yıldızlar Şahidim, Yaşamayanlar, Hayati ve Diğerleri ve Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı gibi yapımlarda rol aldı.

Kendisi gibi oyuncu olan Ayşecan Tatari ile evli olan Edip Tepeli, Sefirin Kızı dizisinde canlandırdığı Kavruk Ömer performansıyla adından söz ettiriyor.

BAKMADAN GEÇME!