Sefirin Kızı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Nare Akın’dan kurtulacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Sefirin Kızı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Nare Akın’dan kurtulacak mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2020 23:37

Pazartesi günleri ekranlara gelen Sefirin Kızı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı dizisinde bu hafta Nare Akın’dan sonsuza dek kurtulmanın yolunu bulacak. Sancar ise canını dişine takarak Necdet’in yakalanmasını ve kendi koğuşuna yerleştirilmesini sağlayacak. Peki, Sefirin Kızı'nda bu hafta başka neler olacak? İşte, Sefirin Kızı 7. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı 3 Şubat akşamı yeni bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. Yeni bölüm öncesi dizinin yayınlanan fragmanında Akın'ın Nare’yi köşeye kıstırmak için Gediz’in evine gelmesi damga vurdu. Peki, Nare'nin hamlesi ne olacak? İşte, Sefirin Kızı 7. bölüm fragmanı ve yeni bölümle ilgili bazı ipuçları.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadıçlar hapse girerlerken bile akılları Nare’dedir. Necdet hala dışarda olduğundan Nare hala tehlikededir ve onlar demir parmaklıkların arkasında, birbirlerini acıtarak volta atmaktan başka hiçbir şey yapamamaktadırlar.

Sancar canını dişine takarak Necdet’in yakalanmasını ve kendi koğuşuna yerleştirilmesini sağlar. Necdet’i tutanın annesi olduğunu öğrendiğinde ise dünyası başına yıkılır. Bir kez daha sırtından bıçaklanmıştır.

Haberin Devamı

Sadıçlar hem ailelerine hem de birbirlerine olan güvenlerini sorgulayarak hapis hayatına alışmaya çalışırken, Sancar’ın içini ferahlatan tek bir şey vardır. Necdet’in içeride, Nare’nin güvende olması…

Oysaki güvende zannettikleri Nare’nin sığındığı odaya kadar girmiştir asıl tehdit. Akın Nare’yi köşeye kıstırmak için Gediz’in evindedir.

Nare ise sadıçlar hapisteyken yapayalnızdır ama Akın’la savaşmak için ne Sancar’a ne Gediz’e ihtiyacı vardır. Türküde dediği gibi, “Arkadaşlar uykulardan uyanmalıdır” çünkü, yıllardır tek başına direnen Nare, bir kez daha tek başına savaşmanın ve Akın’dan sonsuza dek kurtulmanın yolunu bulmuştur.

BAKMADAN GEÇME!