Seda Sayan'la bugün neden yok? Show Tv yayın akışında neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Seda Sayanla bugün neden yok Show Tv yayın akışında neden yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2018 15:27

Seda Sayan'la programının Show Tv yayın akışında olmaması 'kaldırıldı mı?' sorularını da beraberinde getirdi. Uğur Arslan'la yolunu ayırdıktan sonra ekran macerasına tek başına devam eden Seda Sayan, kendi ismini taşıyan magazin programının sunuculuğunu üstleniyordu. Peki Seda Sayan'ın programı kaldırıldı mı, Show Tv yayın akışında neden yok?

Haberin Devamı

Show Tv bu haftaki yayın akışında değişikliğe gitti, Seda Sayan’la programının takipçileri hüsran yaşadı. Ünlü isimlerin ağırlandığı, haftanın magazin olaylarının tartışıldığı programa kısa bir süreliğine ara verildi. 19 Ocak Cuma günü yayınlanan 'Seda Sayan'la'nın 10. bölümünde;''Hayatı Tespih Yapmışım” şarkısı yediden yetmişe herkes tarafından bilinen Ferman Toprak ve sivri çıkışlarıyla dikkat çeken Bircan İpek, Seda Sayan’ın konuğuydu. Peki Seda Sayan’la programı bitti mi, neden yok?

RTÜK'TEN CEZA ALDI, BİR SÜRE EKRANDA YOK!

Hafta içi her gün saat 16.00'de Show TV ekranlarında olan Seda Sayan'la dün ekrana gelmedi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'ndan (RTÜK) ceza alan Seda Sayan'la 2 gün süre ile ekranda olmayacak.

Show Tv ‘nin bu haftaki yayın akışına göre, Seda Sayan’la programı, 25 Ocak Perşembe günü kaldığı yerden devam edecek.

BAKMADAN GEÇME!