Seçenekler hızla artıyordu...

Güncelleme Tarihi:

Seçenekler hızla artıyordu...
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 17, 2017 10:06

Her hafta o kadar çok yeni program yayına giriyor ki, ‘kim bilir neler kaçıyor’ diye merak etmiyor musunuz? Edenler için haftanın her gününe yeni bir alternatif yazması benden, vakit bulması sizden.

Haberin Devamı

CUMARTESÄ°: Deutschland 83

Soğuk Savaş dönemi Almanya’sında geçen bir casusluk hikâyesi. Dizinin esas hazinesi Doğu’dan gelip Batı’nın yaşam tarzına ayak uydurmaya çalışan genç casusun yaşadığı ayrıntılarda saklı. Bir de tabii müzik kullanımı eşsiz. (BluTV, sekiz bölüm)

Seçenekler hızla artıyordu...

PAZAR: Santa Clarita Diet

Drew Barrymore ve Timothy Olyphant’ın başarılı ve özenilesi bir karı kocayı canlandırdığı dizi, romantik zombi komedisi. Panjurlu, çiçekli ve hep güneşli evlerden birinin hanımı zombiye dönüşüyor. (Netflix, 10 bölüm)

Seçenekler hızla artıyordu...

Haberin Devamı

PAZARTESÄ°: Big Little Lies

Nicole Kidman ile Reese Witherspoon hem oyuncu hem yapımcı olarak kolları sıvamış. Genç ve bekâr bir anne, zenginler muhitine taşınınca ‘kol kırılır yen içinde kalır’ dönemi sona eriyor. (beIn Series Drama, 21.00)

Seçenekler hızla artıyordu...

SALI: Chef’s Table

Dünyanın dört bir tarafında hiçbiri bir başkasına benzemeyen sofralara misafir eden programın yeni sezonu... ‘Şefin Masası’ bu kez Berlin’de, Moskova’da, Güney Kore’de bir tapınakta, Lima’da, New York’ta ve Los Angeles’ta kuruluyor. (Netflix, altı bölüm)

Seçenekler hızla artıyordu...

ÇARŞAMBA: Abstract: The Art of Design

Ä°llüstrasyon, ayakkabı ve sahne tasarımı, mimari, grafik tasarım, fotoÄŸraf, otomotiv, dekorasyon alanlarına ayrılmış bölümlerde hayatımızı ÅŸekillendiren yaratıcıların hayatları, esin kaynakları ve ünlü konuklarının resmi geçidi var.Â(Netflix, sekiz bölüm)

Seçenekler hızla artıyordu...

Haberin Devamı

PERÅžEMBE: Legion

Marvel Comics uyarlamalarının sonuncusu. ‘X-Men’de görünen David Haller’a Legion demiÅŸler, çünkü Roma lejyonları gibi binlerce kiÅŸiyi içinde taşıyor. KliÅŸenin hakkını sonuna kadar veren ‘görsel bir şölen’.Â( FX, perÅŸembe 09.30 ve 21.30)

Seçenekler hızla artıyordu...

CUMA: Her Dem Banyo

Biz lüks banyoların keyfini sürerken, İz ekibi de kaybolmakta olan hamam kültürünün izini sürmüş. İlk etapta Konya’nın ve Kars’ın tarihi hamamları, bu hamamların hikâyeleri var. (beIN İz, cuma, 21.45)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!