Savaşçı yeni bölüm fragmanında Markus'tan şaşırtan hamle

Güncelleme Tarihi:

Savaşçı yeni bölüm fragmanında Markustan şaşırtan hamle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2019 17:21

Savaşçı yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.. Yeni bölüm fragmanında, Kopuz Albay Velid’den Markus’un Ankara’da olduğunu öğrenirken, Markus, Kutalmış Paşa’yı öldürmek için silahını doğrultmuştur. Ancak beklenmedik bir şekilde Doğan’ın yaptığı çılgın müdahale Kutalmış Paşa’yı ve Markus’u şaşkına çevirecek ve olayların seyrini başka bir boyuta getirecektir. Peki Savaşçı yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor?

Haberin Devamı

Diğer tarafta Kopuz Albay, beraberindeki Kılıç Timi ve Turan Timi’yle birlikte, ele geçirdikleri Velid’le karargaha dönerler. Ancak Doğan’la ilgili öğrendikleri gelişme, büyük şok etkisi yaratır. Kopuz Albay zaman kaybetmeden Doğan’ın kurtulması için bütün imkanları seferber ederken, Markus da Kopuz Albay ve Kutalmış Paşa’yı alt etmek için yeni hamlesini devreye sokacaktır.

Markus Albay’ı görüntülü arayarak, piyano eşliğinde söylediği şarkıyla, bombalı eylemi ima ederken, sınırdaki Türk Askeri Üssü’ne hızla yaklaşan bomba yüklü araçlar, askerler tarafından durdurulmaya çalışılır. Karargah ise üsse yapılan saldırı haberiyle alarma geçer. Kopuz Albay, Kılıç Timi ve Turan Timi’yle birlikte hemen saldırının yapıldığı üsse intikal ederken, Markus’un neden bu üsse saldırdığını çözmeye çalışır. Markus ise göstermelik yaptığı bu saldırının ardından, zaman kaybetmeden Velid’le birlikte sinsi planını devreye sokar. Ancak Kopuz Albay’ın fark ettiği bir ayrıntı, Markus’un asıl amacını gözler önüne sererken, yapılan müdahele, olabilecek büyük bir felaketin önlenmesini sağlayacaktır.

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!