Salih Demirel kimdir, nasıl öldü? Salih Demirel'in ölümüyle ilgili gelişmeler

Güncelleme Tarihi:

Salih Demirel kimdir, nasıl öldü Salih Demirelin ölümüyle ilgili gelişmeler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2021 12:49

Salih Demirel'in şüpheli ölümü Müge Anlı ile Tatlı Sert'e konu oldu. Kundaklama nedeniyle hayatını kaybettiği iddia edilen Salih Demirel'in annesi ve kız kardeşi Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Salih Demirel kimdir, nasıl öldü? Salih Demirel'in ölümüyle ilgili gelişmeler

Haberin Devamı

Salih Demirel’in Müge Anlı’nın programına katılan gözü yaşlı annesi ve kız kardeşi genç adamın yakılarak öldürülmüş olabileceğini iddia ediyor. 

Demirel’in annesi oğlunun ölmeden önce kendisine “Anne ben tehdit alıyorum, gece yatarken başımın altında demir saklıyorum” dediği öğrenildi. Olay günü ise Salih Demirel’in bulunduğu şekil ise "cinayet" şüphesini artırdı. Demirel’in ablası, ağabeyinin cesedinin çömelmiş bir vaziyette bulunduğu bu yüzden kasten yakıldığını iddia etti. Ev arkadaşı ile beraber 6 ay birlikte yaşayan Salih Demirel’in arkadaşını evden kovduğu, bu nedenle aralarının bozulduğu söylentiler arasında. Söz konusu arkadaşın madde kullandığı ve başka kişileri de eve getirdiği de bir diğer iddia.

Yapılan iddialara göre arkadaşı Salih Demirel’i kendisini yeniden eve alması için tehdit ettiği söylendi.

Haberin Devamı

BABASI DA MI İŞİN İÇİNDE?

Salih Demirel olayında kan donduran bir diğer iddia ise babası Ahmet Demirel'in de işin içerisinde olduğu. Eşinden yıllardır ayrı olan anne, eski eşinin cenazeye de gelmediğini söyledi. İddiaları reddeden Ahmet Demirel, oğlunun öldüğüne inanmadığını ifade etti. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!