Sahte Kabadayı kaç yılında, nerede çekildi? Sahte Kabadayı oyuncuları ve konusu

Güncelleme Tarihi:

Sahte Kabadayı kaç yılında, nerede çekildi Sahte Kabadayı oyuncuları ve konusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2022 13:44

70'li yılların klasikleşen yapımlarından Sahte Kabadayı yeniden televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Sahte Kabadayı oyuncuları ve hakkında bilgiler merak konusu oldu. Peki, Sahte Kabadayı kaç yılında, nerede çekildi? İşte Sahte Kabadayı oyuncuları ve konusu...

Haberin Devamı

Kemal Sunal’ın sevilen filmlerinden biri olan Sahte Kabadayı’da, Kemal karakterinin babasının bir iş görüşmesi sırasında Muhtar isimli adamı tarafından öldürülmesinin ardından yaşananlar anlatılıyor. Klasikleşen yerli Türk filmlerinden biri olan Sahte Kabadayı hakkında bilgiler araştırılmaya devam ediyor. Peki, Sahte Kabadayı ne zaman, nerede çekildi? İşte, Sahte Kabadayı oyuncuları ve merak edilenler...

SAHTE KABADAYI NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

1976 yapımı Sahte Kabadayı filminin çekimler İstanbul ve İzmit’te gerçekleştirilmiştir. Film çekimleri Kocaeli ve İstanbul'un çeşitli semtlerinde yapılmıştır.

SAHTE KABADAYI OYUNCULARI KİMLER?

Sahte Kabadayı filmi oyuncuları arasında Kemal Sunal, Kazım Kartal, Suna Selen, Mümtaz Ener, Hakkı Kıvanç, İbrahim Kurt, Hasan Ceylan gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

SAHTE KABADAYI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Kemal, pişmaniye satarak geçimini sağlayan saf bir delikanlıdır. Bir gün babasının ünlü bir kabadayı olduğunu öğrenir. O andan itibaren de yaşamı tamamen değişir. Bir karıncayı bile incitmekten korkan Kemal, birden kendini bitirim kabadayıların arasında bulur. Onu koruyan tek şey tesadüfler ve şansıdır.

 

BAKMADAN GEÇME!