Sahte gelin çetesinde adı geçen Serkan Yıldırım kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Sahte gelin çetesinde adı geçen Serkan Yıldırım kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2021 16:04

Türkiye'nin konuştuğu sahte gelin çetesinde adı geçen isimlerden biri de Serkan Yıldırım'dı. Melisay'ın gözaltına alınması ardından gözler Serkan Yıldırım'a çevrildi. İddiaları reddeden Serkan Yıldırım Melisay'ın itirafıyla köşeye sıkıştı. Peki, sahte gelin çetesinde adı geçen Serkan Yıldırım kimdir?

Haberin Devamı

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının 12 Şubat tarihli bölümünde sahte gelin Melisay Tosun canlı yayında her şeyi itiraf etmiş, Serkan Yıldırım’ın da sahte gelin çetesinde olduğunu kabul etmişti. Ölümle tehdit edildiği için bugüne kadar gerçekleri açıklayamadığını söyleyen Melisay Tosun gözaltına alındıktan sonra programa bağlanan Serkan Yıldırım ise bütün iddiaları yalanlayarak, Didem Arslan Yılmaz ve ekibine tepki göstermişti.

Sahte gelin çetesinde adı geçen Serkan Yıldırım'ın daha önce defalarca evlendiği ve cezaevine girdiği ortaya çıkmıştı. Didem Arslan Yılmaz’la asla vazgeçme canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kişi 2015 yılında Serkan Yıldırım ile birlikte cezaevinde yaptıkları sırada Serkan'ın kendisine bu işi teklif ettiğini iddia etti.

BAKMADAN GEÇME!